Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová tűntek a kategóriából a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a kategóriából a GYIK régi oszlopos válaszolói? Damon Hill, moszuke, Beer Hunter lopezdefutasztan stb?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 00:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
aki az első remek választ lepontozta az kapja be palik farkát :D
2012. jan. 2. 01:35
 22/29 anonim ***** válasza:
moszukét bírtam én is kár, hogy már nem jár ide.
2012. jan. 2. 01:38
 23/29 anonim ***** válasza:
Anita...94-ben születtél, tehát 17 éves vagy jól vagy jól gondolom?
2012. jan. 2. 01:44
 24/29 /Anita_'94/ ***** válasza:
Már csak pár hét és 18 :)
2012. jan. 2. 01:47
 25/29 anonim ***** válasza:
Anita akkor te már eléggé golyó érett vagy:DD
2012. jan. 2. 01:48
 26/29 anonim ***** válasza:
És jól nézel ki?
2012. jan. 2. 01:53
 27/29 /Anita_'94/ ***** válasza:
Hát köszi...
2012. jan. 2. 01:54
 28/29 anonim ***** válasza:
70 százalék ne itt csajozz...
2012. jan. 2. 01:54
 29/29 Moszuke ***** válasza:

ejha... az ember random beírja a nevét a googliba és miket nem talál.....:D próbáljátok ki! beírjátok a neveteket, vagy 1 gyakran használt nicket és... érdekes dolgokat hoz ki az internet... olyan fotók amiket töröltél.... amik nem nyilvánosak.... profilok amik tiltottak..... érdekes a google :)

Hova tűntünk? hát a többiek nem tudom hova.. én időközben dolgozom, párom van és nincs annyi szabadidőm, hogy itt trollkodjak :) Annak idején ez a szabadidős tevékenység feltöltött.

a legtöbb kérdés amit feltettek a kérdezők, jó trollkodás alapanyag volt, annó én is fájó arccal álltam fel a gép elől.... de azért próbáltam/próbáltunk értelmes válaszokat is adni...

és azért valljuk be sok esetben szerintem a kérdezők is trollok voltak...:DD

sajnos a trollkodásnak vannak szintjei és sok esetben a sértő, lenéző hozzászólások rontották a színvonalat.

Úgy gondolom, hogy a többieknél is a fórum használata egyféle "időtöltés" volt..:)))

Damon hillre még én is emlékszem...szakadtunk néha egymáson :DD

hát.. ezt már ugyan senki se olvassa.... de hát na..:)

éljen 1 4évvel ezelettői kérdés! :D

2015. dec. 29. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!