Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a kategóriából a GYIK régi oszlopos válaszolói? Damon Hill, moszuke, Beer Hunter lopezdefutasztan stb?
ejha... az ember random beírja a nevét a googliba és miket nem talál.....:D próbáljátok ki! beírjátok a neveteket, vagy 1 gyakran használt nicket és... érdekes dolgokat hoz ki az internet... olyan fotók amiket töröltél.... amik nem nyilvánosak.... profilok amik tiltottak..... érdekes a google :)
Hova tűntünk? hát a többiek nem tudom hova.. én időközben dolgozom, párom van és nincs annyi szabadidőm, hogy itt trollkodjak :) Annak idején ez a szabadidős tevékenység feltöltött.
a legtöbb kérdés amit feltettek a kérdezők, jó trollkodás alapanyag volt, annó én is fájó arccal álltam fel a gép elől.... de azért próbáltam/próbáltunk értelmes válaszokat is adni...
és azért valljuk be sok esetben szerintem a kérdezők is trollok voltak...:DD
sajnos a trollkodásnak vannak szintjei és sok esetben a sértő, lenéző hozzászólások rontották a színvonalat.
Úgy gondolom, hogy a többieknél is a fórum használata egyféle "időtöltés" volt..:)))
Damon hillre még én is emlékszem...szakadtunk néha egymáson :DD
hát.. ezt már ugyan senki se olvassa.... de hát na..:)
éljen 1 4évvel ezelettői kérdés! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!