Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan cselekedtem? Lécci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan cselekedtem? Lécci írjatok értelmes válaszokat.

Figyelt kérdés

Egy barátnőm összejött egy pasival, járni kezdtek, egyszer valahogy kiderült, hogy a pasija lefeküdt egy másik csajjal.

Ezen összevesztek de aztán megint összejöttek. Egy ideig kisebb-nagyobb veszekedésekkel, de megvoltak együtt. A lány nagyon szerette őt, de aztán ez a manus nagyon megbántotta a barátnőmet és dobta is őt és kiderült, hogy végig hazudozott neki. A lány nagyon kibukott ezen és kiöntötte nekem a lelkét. Másnap ott volt a buszmegállóban ez a féreg a lánynak akart valami hülye dumát bemesélni de ő meg sírni kezdett és én pedig odamentem az expasijához és nagyon összevertem mindenki előtt. Tudom, hogy ez "kocsmaszintű" megoldás volt, de meg kellett tennem.

2012. jan. 1. 00:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha fiú vagy akkor tök egyértelmű hogy miért csináltad!

Össze akarsz jönni a csajjal!

Neki játszottad az alfahímet!

2012. jan. 1. 01:09
 12/17 A kérdező kommentje:

Háth nem igazán :)

Régebben jártunk, de aztán maradtunk barátok. Szerintem ez így jó is.

2012. jan. 1. 01:15
 13/17 anonim ***** válasza:

mikor tanuljatok meg,hogy beleavatkozni a masik eletebe,plane eroszakkal,reti neger mentalitas???

hozd el a lanyt a vitabol,vigasztald meg,de NE uszitsd,NE szolj bele,plane NE lepj fel eroszakosan,hogy majd te megveded vagy nekiallsz verekedni...

ha nyolc napon tul gyogyulo serulest szerez a pasi,aki megcsaptal es feljelent,akkor a baratnod leuli/kifizeti a buntetest helyetted,amit kapsz???

2012. jan. 1. 08:43
 14/17 Selim a trolloló ***** válasza:
Verést neki! Zúzd szét az arcát!
2012. jan. 1. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért tette ezt a kérdező, mert a kérdező is csak egy primitív fiú a sok primitív közül.

Remélem fel lesz jelentve a kérdező. Úgyis sok szemtanú van.

2012. jan. 1. 13:33
 16/17 Lifeishard ***** válasza:

Inkább öntörvényű, mint primitív. :D Semmivel sem primitívebb, mint az a görény, aki megcsalta és megvezette a csajt.

Kedves Kérdező!

Jogos szerintem nem volt, persze az "számít" majd, amit a bíró mond, ha feljelent a tag... Halkan jegyzem meg, az ilyen görényeket én is megverném - miattuk van nagyrészt a sok csalódott, kiégett, érzelmileg éretlen leányka -, de képes vagyok önmérsékletet tanúsítani, ami szerintem nagyobb erő. Inkább csöndesen arrébb vitted volna a lányt, le sem szarva, mit pofázik a tag. Ez baromira megalázó ám, és ide a bökőt, hogy ő vált volna agresszívvé, akkor pedig már nyugodtan elkupálhatod, jogos önvédelemre hivatkozva. Legközelebb így csináld. :D

26/F

2012. jan. 1. 14:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Ok, de remélem nem lesz már több alkalom ilyesmire :)
2012. jan. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!