Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan cselekedtem? Lécci írjatok értelmes válaszokat.
Egy barátnőm összejött egy pasival, járni kezdtek, egyszer valahogy kiderült, hogy a pasija lefeküdt egy másik csajjal.
Ezen összevesztek de aztán megint összejöttek. Egy ideig kisebb-nagyobb veszekedésekkel, de megvoltak együtt. A lány nagyon szerette őt, de aztán ez a manus nagyon megbántotta a barátnőmet és dobta is őt és kiderült, hogy végig hazudozott neki. A lány nagyon kibukott ezen és kiöntötte nekem a lelkét. Másnap ott volt a buszmegállóban ez a féreg a lánynak akart valami hülye dumát bemesélni de ő meg sírni kezdett és én pedig odamentem az expasijához és nagyon összevertem mindenki előtt. Tudom, hogy ez "kocsmaszintű" megoldás volt, de meg kellett tennem.
Ha fiú vagy akkor tök egyértelmű hogy miért csináltad!
Össze akarsz jönni a csajjal!
Neki játszottad az alfahímet!
Háth nem igazán :)
Régebben jártunk, de aztán maradtunk barátok. Szerintem ez így jó is.
mikor tanuljatok meg,hogy beleavatkozni a masik eletebe,plane eroszakkal,reti neger mentalitas???
hozd el a lanyt a vitabol,vigasztald meg,de NE uszitsd,NE szolj bele,plane NE lepj fel eroszakosan,hogy majd te megveded vagy nekiallsz verekedni...
ha nyolc napon tul gyogyulo serulest szerez a pasi,aki megcsaptal es feljelent,akkor a baratnod leuli/kifizeti a buntetest helyetted,amit kapsz???
Azért tette ezt a kérdező, mert a kérdező is csak egy primitív fiú a sok primitív közül.
Remélem fel lesz jelentve a kérdező. Úgyis sok szemtanú van.
Inkább öntörvényű, mint primitív. :D Semmivel sem primitívebb, mint az a görény, aki megcsalta és megvezette a csajt.
Kedves Kérdező!
Jogos szerintem nem volt, persze az "számít" majd, amit a bíró mond, ha feljelent a tag... Halkan jegyzem meg, az ilyen görényeket én is megverném - miattuk van nagyrészt a sok csalódott, kiégett, érzelmileg éretlen leányka -, de képes vagyok önmérsékletet tanúsítani, ami szerintem nagyobb erő. Inkább csöndesen arrébb vitted volna a lányt, le sem szarva, mit pofázik a tag. Ez baromira megalázó ám, és ide a bökőt, hogy ő vált volna agresszívvé, akkor pedig már nyugodtan elkupálhatod, jogos önvédelemre hivatkozva. Legközelebb így csináld. :D
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!