Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt tegyek, szerelmes vgayok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tegyek, szerelmes vgayok egy mesefigurába?!

Figyelt kérdés

Egy 13. éves lány vagyok, és a kedvenc filmeme a Verdák.Elég régen láttam kb 7-8 éves lehettem amikor látttam és már akkor is érzetem, hogy szerelmes vagyok Mr.King-be (a kék versenyautó).Ez eddig nembaj, mert az akkori LB-m szerelme is egy mesehős volt, de mosmár eltelt pár év, és ujra megnéztem, és ujra ugyanezt éreztem. Nemtudom, hogy ez normális e, de nem tudom hogy mit tegyek. Mindig mondogattom magamnak, hogy ezcsak egy fil, rajzfilm, ilyen ember(autó) nem létezik, de nem ngaoyn válik be. Mármár olyanokról álmodozom, hogy bárcsak kocsi lennék... Szóvall S.O.S

Értelmes válaszokat légyszi.:):|

2011. dec. 31. 14:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hasselhoff biztos megértene
2012. jan. 2. 03:27
 22/25 anonim válasza:
Ne aggódj, Joshi Barat segít!
2012. jan. 6. 17:45
 23/25 anonim ***** válasza:
Hali, ebben a korban teljesen normális, még egy egy kitalált mesefigurának a bálványozása is, szóval nyugi, imádd nyugodtan, aztán majd elmúlik. Valószínűleg felidéződött a gyermekként érzett rajongásod,erős vonzódásod (mert ez nem szerelem). Szerintem se feltétlenül mint KOCSI szerettél bele, csak inkább a személyiségét azonosítod a kocsi mivoltjával. Képzeld el, ha pontosan, de nem lenne ilyen, akkor mit éreznél iránta.
2012. szept. 4. 19:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen szerelmes voltam egy fába és suttogtam neki:) Egy évig tartott a románcunk:)
2012. szept. 4. 19:09
 25/25 anonim válasza:

Szia:)

Amikor én egy kicsit kisebb voltam állandóan szerelmes voltam egy mesefigurába, de mindig a gonoszba. Ez furi:D

A gonoszok mindig is vonzottak, de persze én nem vagyok az.

16/L

2012. okt. 30. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!