Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt tegyek, szerelmes vgayok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tegyek, szerelmes vgayok egy mesefigurába?!

Figyelt kérdés

Egy 13. éves lány vagyok, és a kedvenc filmeme a Verdák.Elég régen láttam kb 7-8 éves lehettem amikor látttam és már akkor is érzetem, hogy szerelmes vagyok Mr.King-be (a kék versenyautó).Ez eddig nembaj, mert az akkori LB-m szerelme is egy mesehős volt, de mosmár eltelt pár év, és ujra megnéztem, és ujra ugyanezt éreztem. Nemtudom, hogy ez normális e, de nem tudom hogy mit tegyek. Mindig mondogattom magamnak, hogy ezcsak egy fil, rajzfilm, ilyen ember(autó) nem létezik, de nem ngaoyn válik be. Mármár olyanokról álmodozom, hogy bárcsak kocsi lennék... Szóvall S.O.S

Értelmes válaszokat légyszi.:):|

2011. dec. 31. 14:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a kocsiba vagy szerelmes,hanem a karakterbe... a viselkedése a szimpatikus, nem a kinézete. Én nem láttam azt a rajzfilmet, szóval nem tudom milyen. Amúgy szerintem ez addig fog tartani, ameddig nem találkozol egy sráccal,aki ennél is jobban tetszik (és több mint valószínű, hogy nem sokára fogsz ilyennel találkozni). Ameddig nem akarod azért feldobni az életed mert nem lehet a kocsi a tiéd,vagy nem akarsz Mr. King-es tetoválást rakatni magadra,vagy nem vonzódsz hozzá szexuálisan, addig nem olyan vészes, csak egyszer "fanság"(csak te ezzel tisztában vagy).
2011. dec. 31. 15:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
én az ursulába voltam szerelmes a dr bubóból
2011. dec. 31. 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
;-)Mond el neki az érzéseid:-)
2011. dec. 31. 15:05
 14/25 anonim ***** válasza:
neked legalább felnőtt....én Stewie(asszem így írják a Sztyuit:D) szeretem a family g-ból....de jó lenne ha lenne ilyen pasi....de minden egyes tulajdonságával!!!
2011. dec. 31. 15:08
 15/25 anonim ***** válasza:
xD... :D lol...én is kiskoromba szerelmes voltam néhány királyfiba :D meg ilyenek... de hogy 13 évesen..:D na hááát... öm... am jóóó most őszintén szólva... én is szerelmes vok... Family Guyból Setewei (remélem jól írtam xD). :$dee ez biztos elmúlik majd valamikor, nyugi :D
2011. dec. 31. 15:16
 16/25 valaki a tömegből ***** válasza:

A national geographic-on volt egy műsor, Tabu nem tudom ismered-e. Volt egy rész benne ami ezzel, vagy valami hasonlóval foglalkozott. Az a lényeg hogy az emberek tárgyakba voltak szerelmesek, egy férfi például az autójába egy nő meg a berlini falba. Lehet hogy a te eseted is hasonló.

[link]

Olvasd el szerintem érdekelni fog.

2011. dec. 31. 15:30
 17/25 anonim ***** válasza:

15:08-as vagyok

ne reménykedj mert én most vagyok 18.... ez egy egësz életű plátói szerelem lesz xD

2011. dec. 31. 15:45
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Hát nem tudom igazából van egy fiú, nyakláncot is kaptam tőle, de én mégsem belé vagyok szerelmes, hanem egy nemlétező meseautóba..://

Am így viccesnek tűnik (az LB, kb már tiszta zakkantnak néz), de nem az...3 napja láttam a filmet, ésma ujra megnéztem, már a szüleim sem értenek....Remélem majd idővel elmúlik, vgay találok egy ilyen fiút.:):|

2012. jan. 1. 17:56
 19/25 anonim ***** válasza:

13 éves korra már ki kellett volna nőnöd az ilyenből, de azért még korai lenne ítéletet alkotni.

Létezik az objektofilia, a tárgyszerelem, pár év múlva kiderül, hogy ez van-e neked is. Nem kell félned tőle, attól még lehet majd boldog párkapcsolatod férfival :-)

google-n keress rá: objektofilia

[link]

2012. jan. 1. 19:52
 20/25 anonim ***** válasza:

én meg az animelányokat imádom nagyon(sokat testileg/lelkileg), de szerelmes nem leszek azért mégse élnek:D

F18

2012. jan. 2. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!