Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár egy 30 éves férfi bulizni?
Figyelt kérdés
Fiatalos, vicces, jóképű pasiról van szó; olyan tipikus mindem csaj vágya pasi; havonta 1x látom discoba, de állítása szerint nem szereti azokat a zenéket, csajozni nem láttam még bulikon, táncolni se. Akkor meg miért jár bulizni?2011. dec. 31. 12:28
2/15 anonim válasza:
Hogy megmutassa magát, és majd a csajok keresik meg. :D De miért nem kérdezed meg? :D
5/15 anonim válasza:
Azért hogy fölszedje a 20-25 éves lányokat, és elég jó esélye is van rá mert minden lánynak az idősebb kell.
6/15 anonim válasza:
A 30 éves már vén f@sz vagy mi? Te se lehetsz több 16-nál -.-'
7/15 anonim válasza:
Hála istennek, hogy járnak bulizni az ilyen idősek :) Nem is szeretek olyan helyekre járni, amit ellepnek a tinik. Onnantól kezdve rossz egy szórakozóhely, hogy nem a felnőttek járnak oda.
És valljuk be, nem is nagyon van lehetősége egy felnőtt embernek máshová járni.
Hol vannak a régi jó élőzenés szórakozóhelyek? Vagy éjszakai bárok? A legtöbb helyen erre nincs lehetőség, pedig én 22 évesen szívesebben járnék oda, mint a discoba, de tényleg nincs rá lehetőség.
8/15 anonim válasza:
Miért ne járhatna? Ha majd 50 éves lesz, akkor ne járjon. De mondom egy 30 as, de egy 40 es pasi is simán eljárhat bulizni, mert még fiatalok.
9/15 anonim válasza:
Szerintem 50 évesen is eljárhat.
Nem minden 50-es jár bottal.
10/15 anonim válasza:
attól, hogy te még nem láttad csajozni attól még csajozhat. ezen kívül lehet, hogy csak ki akart mozdulni, társaságra, nyüzsgésre vágyott. vagy akármi más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!