Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy több? Nagyon fontos, a többi lent
Van egy lány a suliban, akit néhány hónapja ismertem meg. Azóta nagyon sok időt töltöttünk együtt a suliban, beszélgettünk, hülyültünk. Most a téli szünet alatt nem tudtunk találkozni, mert hazautazott. Fb-n beszélgettünk és egyszer úgy köszönt el h soksokssoksok puszit írt, pedig még nem is puszilkodtunk amikor találkoztunk, máskor pedig egy szívecskét írt.
Egyik nap elmentem vele egy plázába, nagyon maga alatt volt szegény, de nekem a nap végére teljesen sikerült felvidítanom. Írta még aznap neki egy levelet, hogy milyen jó volt, a végén egy szívecskével. Válaszolt rá, azt írta h neki is nagyon tetszett és h jó barát vagyok. November végén az egyik lány ismerősöm olyat mondott neki, hogy szerinte nekem tetszik, és bejön nekem, csak még nem volt alkalmam megmondani. Még aznap a suliból hazamenet nagyon sokat nevettünk, teljesen felszabadult volt a csaj. Észrevette rajtam, hogy én is milyen jól érzem magam, erre annyit mondta hogy jó kedvem van, mire ő, biztos lány van mögötte! Ekkor én még nem tudtam, hogy a lány ismerősöm elmondta neki, hogy szerinte tetszik nekem. Másnap a lány ezt elmondta nekem, és azt mondta hogy szerinte engem is megfog majd kérdezni a lány ismerősöm. Ekkor én nem mondtam el neki, hogy valóban tetszik. Aztán ezen a héten még mindig nagyon sokat voltunk együtt, beszélgettünk. Megkért h menjek el vele kfb-be kajálni, persze én nagyon szívesen elmentem vele. Még a sült krumplit is együtt ettük . Aztán elkezdődött a téli szünet, ő hazament és nem nagyon tudtam vele beszélni. Karácsony előtt írtam neki levelet fb-n, hogy mennyire jó vele, nagyon hiányzik és remélem, hogy majd még jobban meg tudom ismerni. Néhány nap múlva válaszolt és azt írta h neki is hiányoznak a beszélgetéseink, meg h együtt lógjunk, és reméli h mindig jó barátunk maradunk. Most akkor a lány csak barátként tekint rám, vagy több is szerintetek? Én úgy vettem észre, hogy több, de ezzel a mondatával elbizonytalanított.
Nagyon fontos lenne hogy minél többen írjátok le mit gondoltok, elsősorban lányok válaszát várom.
Köszönöm szépen előre is az értelmes válaszokat!
18/F
Szia!
Én a helyedben,megpróbállnék cselhez folyamodni.Mire is gondolok?Mond el neki,hogy megismerkedtél egy lánnyal,minden szempontból az eseted,nagyon jól megvagytok együtt.
Nézd meg majd,hogyan reagálja le.Az rögtön kiderül,hogy meglepődik,vagy örül e neki,esetleg szomorú lessz.
A reakciójából,pedig majd eltudod dönteni,hogy mit kell lépjél.
Van persze,letámadós taktika is,húzd magadhoz és csókold meg.Ha hadja magát,akkor egyértelmű,ha nem,hát az kínos,mert még a barátságnak is annyi.
Szóval én mindenképpen a az előbbi taktikát választanám.
Remélem azért tudtam segíteni.
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!