Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, bejön, ha egy lány így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, bejön, ha egy lány így öltözik, tetszik ez a stílus? (képek)

Figyelt kérdés

Tehát ilyenekre gondolok:

[link]

aki nem annyira nőiesen öltözik, de nem is az a fiús.

Tetszenek kinézetre?

Vagy olyan, mint a videóban van: http://www.youtube.com/watch?v=2Ivthu9whVY

2011. dec. 31. 11:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én pont az ilyen csajokat keresem utcán is vagy akárhol
2011. dec. 31. 12:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Mi a külömbség a videóban lévő, és a képeken lévő lányok között? Én nem vettem észre külömbséget. Miért tetszik jobban a videóban levő?:)
2011. dec. 31. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:
a kép nem tetszik igazán, az elmegy. a videó viszont tetszik, szerintem az sokkal jobb.
2011. dec. 31. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
A videóban egyáltalán nincsenek fiúsan öltözve a csajok, nem is tudom miért linkelted be egyáltalán.
2011. dec. 31. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:

1-es kép:

A csaj ruhája snassz és szerintem tök béna, viszont a szép hosszú haj a női bőr, idomok, combok stb vonzóak! Bár a csajt bármikor elkapnám, ilyen beállítottsággal nem kéne! Az alakja is inkább gizda. Ami persze azért még bőven tud izgató lenni, de nem versenyképes egy Bianca Beauchamp külsővel pölö.

2-es videó. Kb ugyanaz, bár az öltözködés nőiesebb és a csaj szép hasa, tinis feneke, igazán farokállító. Bár a gizda felépítés még mindig nem jön be. Ez is olyan amcsi divat stílus ami nekem nem jön be. A ruhák bár máér kicsit nőiesebbek, de még mindig vacakok.

Mindkét alkalommal a nők teste ami vonzerőt képvisel. Se arc, se kisugárzás, se ruha, se semmi nem tesz hozzá semmit sem!!!! Ez pedig nagyon szegényes bizonyítvány! Nem tudom ki gerjed erre!

2011. dec. 31. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Külön, különb, különbség!!
2011. dec. 31. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem tetszik .
2011. dec. 31. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!