Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejön, ha egy lány így öltözik, tetszik ez a stílus? (képek)
Tehát ilyenekre gondolok:
aki nem annyira nőiesen öltözik, de nem is az a fiús.
Tetszenek kinézetre?
Vagy olyan, mint a videóban van: http://www.youtube.com/watch?v=2Ivthu9whVY
1-es kép:
A csaj ruhája snassz és szerintem tök béna, viszont a szép hosszú haj a női bőr, idomok, combok stb vonzóak! Bár a csajt bármikor elkapnám, ilyen beállítottsággal nem kéne! Az alakja is inkább gizda. Ami persze azért még bőven tud izgató lenni, de nem versenyképes egy Bianca Beauchamp külsővel pölö.
2-es videó. Kb ugyanaz, bár az öltözködés nőiesebb és a csaj szép hasa, tinis feneke, igazán farokállító. Bár a gizda felépítés még mindig nem jön be. Ez is olyan amcsi divat stílus ami nekem nem jön be. A ruhák bár máér kicsit nőiesebbek, de még mindig vacakok.
Mindkét alkalommal a nők teste ami vonzerőt képvisel. Se arc, se kisugárzás, se ruha, se semmi nem tesz hozzá semmit sem!!!! Ez pedig nagyon szegényes bizonyítvány! Nem tudom ki gerjed erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!