Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Légyszi olvasd el, válaszolj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi olvasd el, válaszolj, de csak normálisan FONTOS! Bocs hogy egy kisregényt írtam . Na?

Figyelt kérdés

Na, akkor kezdjük. Úgy kezdődött, hogy ötödik osztálytól összevont magyar óráink voltak. Volt egy srác, aki az évfolyamra járt és hozzánk járt magyarra. Ötödikben nem is vettem észre, de hatodikban magyar tanárunk indított egy színjátszó szakkört. Jelentkeztem, ő is, na meg rajtunk kívűl kb. 10-en. Ahogy egyre többet próbáltun, és egyre jobban megismertem, úgy éreztem, hogy nála jobb fiúbarátot el se képzelhettem volna. Egyre több időt töltöttünk együtt, sokat hülyültünk, És egyik próbán leesett, hogy amit iránta érzek, nem szimpla barátság... igen, belezúgtam a srácba, de tisztességesen. Egy hétig bírtam csendesen kínlódva, hogy valakitől, akit nagyon bírok egy hajszál választ el, hiszen olyan közel állt hozzám, mégis olyan távol... Elmondtam a legjobb barátnőmnek, ő megígérte, hogy nem mondja el senkinek. Ezt be is tartotta, viszont egy héttel később eljött iskolánkban a már-már hagymánnyá vált Halloweeni bál. Táncolt a srác minden csajjal , hiszen nagyon barátkozó tipús. Egy barátnőm megkérte, hogy kísérjem le WC-re. Lefelé menet beszélgettünk, majd addig forgatta a szavaimat, hogy kiböktem: IGEN ROHADTUL BÍROM ŐT! A csaj akiről azt hittem a barátnőm, rögtön rohant, hogy elmondja neki. El is mondta. A skac egész este azt akarta, hogy táncoljak vele, de én annyira zavarban voltam hogy nem táncoltam vele... -.-"

Őszi szünet jött, így egy egész héten át kínlódtam és a facebook képeit nézegettem. Amikor visszamentünk a suliba nem beszélgettünk, éreztem, hogy ez a barátságunk vége. Januárig egy "szia" se hangzott el egyikünktől se. Akkor meguntam, és gondoltam levélbe foglalom érzéseimet. Amikor a kezébe adtam a levelet majdnem összeestem >.<

Válaszában közölte, hogy legyünk inkább barátok. Na persze májusig nem beszéltünk, aztán köszönőviszony aztán nyáriszünet...Mostanra borzasztóan szerelmes lettem belé. Mostanra viszont megint jó barátok lettünk, ezért félek elmondani neki hogy mit érek. Mit tegyek? Nemakarom kockára tenni a barátságunkat. Sejtések?

2011. dec. 30. 18:46
1 2
 11/14 Gress ***** válasza:

Óóó hogy ez mennyire illik a szöveghez: http://www.youtube.com/watch?v=lYGald0tFro

az egész írás más értelmet kap.Erősen meg is könnyeztem:(

2011. dec. 30. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem akar veled járni attól még a barátod maradhat,nyugodtan mondd meg mit érzel iránta.
2011. dec. 30. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki,nem jó az ha őrlődsz melette,mert nem tudod hogyan kezeld.
2012. dec. 20. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, most gondolj bele, milyen szar lenne egy idő után azon gondolkodni, milyen hülye vagy, hogy nem mondtad el neki és lehet, ha elmondod neki akkor és ott, talán most is együtt lennétek. Ha meg nemet mond, akkor találj ki valami kifogást, pl. mondd azt neki, hogy csak poén volt, kíváncsi voltál a reakciójára. Mást nem nagyon tehetsz.
2012. dec. 20. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!