Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám nem enged sehova 15 éves vagyok és szilveszterre sem engedett el sehova azt mondta h még egy jópárévg nem mehetek sehova. Mit tegyek? Ha fölhozom a témát le vagyok ugatva ja és apuám 100X rosszabb ennél
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 17:37
11/17 anonim válasza:
mert mondjuk 15 éves gyerek vagy még
13/17 anonim válasza:
Én megértem,hogy a szüleid féltenek,meg aggódnak,hogy nehogy bajod essen,de azért 15 évesen már valóban nem tarthatnak elszigetelve a világtól.Nem azt mondom,hogy teljesen szabadjára kéne engedniük,de azért normális keretek között ennyi idősen már belefér egy kis szórakozás.
Mondjuk az tényleg fontos tényező,hogy milyenek a barátaid és hova szeretnél menni,de ha ezekkel sincs gond,akkor igazán lehetnének kicsit engedékenyebbek.
Egyébként milyen a viszonyod velük?Tudsz őszintén beszélgetni a szüleiddel?Ha gondod van,mersz hozzájuk fordulni?
14/17 anonim válasza:
hallgass anyádra igaza van, azért mert más ilyen korában szétbulizza az agyát az miért lenne normális
15/17 anonim válasza:
Igazuk van. Nyilván nem akarják, hogy kövesd a mai kis ribancok példáját és felcsináltasd magad, mert ugye előre gondolkozni és védekezni már ciki manapság.
16/17 anonim válasza:
A mai világot elnézve egyáltalán nem csodálkozom és teljes mértékben megértem a szüleidet.
17/17 anonim válasza:
Örülj neki hogy ilyen jók a szüleid,sok szülő azt sem tudja merre züllik a gyereke,még hálás leszel nekik,hogy volt gyermekkorod. Felnőttként ezt másképp fogod látni majd,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!