Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiemelkedik a mellbimbóudvar, a bimbó szinte beleolvad. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Feszes kerek mell,de a mellbimbó ha nincs összehúzódva csúnya..Kiemelkedik az udvar,és szinte nem is látni a bimbót...Olvastam olyat hogy ez lehet attól mert még nő a mell,de elég zavaró...Szerintetek ? Olyan látszatra mint ha a mellen egy kis félgömb lenne(az a bimbóudvar..)Előre is köszönöm :// 17/L2011. dec. 30. 14:48
11/15 anonim válasza:
"Nekem is ilyen, de ki nem szarja le? 15/L"
Majd ha annyi idős leszel, hogy pasival legyél, meglátod ki nem szarja le.
12/15 anonim válasza:
Hát mi pont leszarjuk.. Szerintem a pasija is. Nem fogja ezért kivágni. Menj el mammomgráfiára vagy kérdezz meg egy ORVOST-ne a sok barmot, aki hozzá sem tud szólni a témához.
19N
13/15 anonim válasza:
nekem nem az a lényeg, hogy a mellbimbója hogy áll egy nönek.ha nagy melleid vannak, örülj neki.és minden pasi fog neki örülni, akinek oda adod kényeztetésre.én is örülnék neki.szóval ne foglalkozz ilyen apróságokkal
14/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen van :S
de 16-17 évesen még nem esek pánikba :)
lesz az még ilyen se az évek alatt, olyan 40-50 év múlva persze :D
15/15 anonim válasza:
nekem is ilyen, és engem is zavar, de most barátkozom vele, és elfogadom olyannak amilyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!