Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság nő és férfi között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság nő és férfi között?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a legjobb barátom nemrég bevallotta, hogy hiába volt elég régóta barátnője, belém volt szerelmes és emiatt szakított vele.

Bennem meg egy világ dőlt össze, és nagyon meg vagyok ijedve, mert - igen, talán borzasztóan naiv vagyok -, de azt hittem vele talán működhet a barátság, mert ők már korábban összejöttek, amikor mi összeismerkedtünk, és ahogy lassan barátok, majd legjobb barátok lettünk, végig rengeteget mesélt róla, stb, úgy látszott, hogy 100%-ban őt szereti.

És most, hogy bevallotta, nem tudom, mit tehetnék. Megmondtam neki őszintén, hogy én csak barátként tudok rá tekinteni, mert nem szeretném őt álltatni, megjátszani meg nem tudom magam. Erre visszament a korábbi barátnőjéhez.

Azóta megbeszéltük, és azt mondta, hogy barátként mindenképp szüksége van rám, mert nekem mondott el rengeteg mindent, velem tudta megbeszélni, stb. De most viszont azt érzem, hogy kezd tőlem eltávolodni. Nagyon,nagyon félek, hogy elveszítem őt, mert nekem ő az egyedüli ilyen barátom, akivel mindent megosztottam, és nekem sincs egy könnyű életem, és ha őt elveszítem, akkor nem tudom mi lesz, de természetesen azt sem akarom, hogy ő meg szenvedjen, így ha muszáj, elengedem.

De mégis, szerintetek mit tehetnék most? :(

23L

2011. dec. 29. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sokáig abban hitben voltam, hogy létezik.

A legjobb barátomnak, szinte testvéremnek hittem egy lányt, Én a barátnöim ellenére tartottam vele a kapcsolatot, mindent meg tudtunk beszélni, Neki lett egy barátja és egy éve nem válaszol, nem keres....

2011. dec. 29. 18:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem létezik valameddig.Volt egy fiú osztálytársam akivel nagyon jóban voltunk aztán majdnem jártunk,később legjobb barátok lettünk.Mindkettőnk párkapcsolatban élünk.Én pl. mindig is éreztem h ez több a barátságnál,de nem is szerelem. Máig tartjuk a kapcsolatot.

Akár mit is döntesz ,valaki úgy is rosszabbul jár sajnos...

2011. dec. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!