Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 13 év van köztünk? 15/L
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 12:49
1/17 anonim válasza:
Egy két éves sráccal jöttél össze? :o
3/17 anonim válasza:
szerintem az a te esetedben sok.
még egy 20 éves lány és egy 33 éves pasi is kétséges.
4/17 LadyLee válasza:
Igen.
Normális 28 éves srácnak nincs közös témája egy 15 éves kislánnyal. Ha van, akkor vagy a srác defektes, vagy nem a közös téma és beszélgetés a lényeg, hanem csak dugni akar.
6/17 anonim válasza:
Ez szerintem már pedofília gyanús
7/17 anonim válasza:
Sok. Nem a konkrét 13 év a sok, hanem amilyen életkorban történt.
Szóval ha te 20 éves lennél, a párod 33, akkor semmi baj sem lenne, de így nagyon durva. Azt elhiszem,hogy neked vonzó ez a pasas, de az érthetetlen, hogy ő mit eszik egy 15 éves lányon. Totális szakadék van közöttetek, de még gimis elsős másodikos vagy, neki már saját családon kellene járjon az esze.
Nem normális dolog.
8/17 BlackSword válasza:
Milyen aberrált ember már az ilyen???
9/17 anonim válasza:
szerintem teljesen normális
üdv: PedoBear
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!