Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok gáznak tartják, ha egy pasi kiír valamit facebookra?
noveremrol van szo, mer igazabol akarmit kiirok, elkuld a francba h mitcsinalok :D
pl.: (amit csinalok: amit mond)
vicces video: mi ez, mindenki rajtad fog rohogni.
zene: miert linkelgeted mindig a fos youtube videoid?
csajok képei alá írom h pl csinik vagytok: miert irkalsz ismeretlen lanyoknak?
beteg vagyok, nem ápol valaki?: miért írsz ki ilyet?
és komolyan, bármit írok vagy linkelek, kiröhög. Ez most tényleg ennyire gáz, vagy neki van vmi baja?
De kapaszkodjatok!!! Nem írtam ki semmit 1 hétig, és beszólt hogy: Mivan, miért nem írsz ki mostanában semmit?
KI Érti a NŐket??????
tiltsd a ge-cibe.
nehogymár beleugasson.
ha óránként kiírsz valami hülyeséget, akkor megértem...én se bírom, mikor minden második 'hír' ugyanattól az embertől van, na meg azt se ha idegenek b.szogatnak...mi közük hozzám? foglalkozzanak a saját ismerőseikkel
22/L
Tíccsad le a bánatos pitschába!
Már lehet ilyen csoport izéket csinálni vagy mi. (tudom, jólmegaszontam)
A nővéred vagy totálisan primitív, vagy borzalmas a humora. Az mindenesetre fura, hogy folyton rajtad vergődik, mikor felmegy fb-ra.
Gáznak meg igazából azt tartják gáznak, ha:
- túl sok
- túl semmitmondó
anyagot osztasz meg. Szóval megosztás előtt mindig gondolj arra, hogy jórészt az alapján is megfognak ítélni, hogy miket látnak a faladon, mivel hosszabb távon belősz egy érdeklődési profilt.
Be lehet állítani, hogy amit kiírsz azt ő ne lássa.
Valami olyasmi, hogy "barátok kivéve ...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!