Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért meleg minden helyes pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meleg minden helyes pasi?

Figyelt kérdés

Már nem igaz kb a 8. pasi akivel randiztam aki azt mondta,hogy meleg / bisex meg ilyenek. Ki vagyok.

Ez vmi fertőző vírus amit csak helyes pasik kapnak el vagy mI?

már elegem van.

vmi tapasztalat? stb

17/L

2011. dec. 28. 23:41
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
nem, ha hazudsz másokat csapsz be :D
2012. máj. 15. 19:30
 52/59 anonim ***** válasza:
50-es: wooowwww
2012. aug. 7. 22:40
 53/59 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogy a nőknek a homoszexuális jegyekkel rendelkező pasik jönnek be. A végtelenségig tudnék sorolni a kommentelőknél nyolcvanszor férfiasabb, helyes melegeket. Az én esetemben arról van szó, hogy ha megtetszik egy pasi (borosta, kék szemek, férfias megjelenés) kiderül róla, hogy meleg és ezt már nagyon unom... A nem túl attraktív pasik meg heterók. A természetnek nem azt kéne támogatnia, hogy a szép emberek szaporodjanak, akiknek jók a génjeik??
2013. márc. 30. 17:49
 54/59 anonim ***** válasza:
50-es, dobj egy képet magadról, pls.
2013. máj. 19. 16:05
 55/59 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akinek jó génjei vannak az meleg? he?
2013. máj. 20. 13:45
 56/59 Tomi Zoltáni válasza:
Én meleg vagyok. Amúgy meg helyes is- modellkedek. Az igazság hogy a melegek többsége igényesebb!
2013. nov. 27. 09:37
 57/59 anonim ***** válasza:

53-as,ezek nem jó gének,hanem akaraterő.

A melegek sportolnak,van igényük a külsejükre.Legalábbis nagyobb arányban,mint a heteróknál.

Olyan,hogy jó gén nincs,jó életmód van.Az meg nem öröklődik,hanem tenni kell érte.

Amúgy sem hinném,hogy a természet feltétlen arra törekszik,hogy csak a jó génekkel rendelkezők szaporodjanak.

2014. ápr. 23. 03:29
 58/59 anonim ***** válasza:

Amúgy a kérdés szerintem kamu.

Nem hiszem el,hogy valaki 8szor zsinórban meleg pasit fogna ki,meg mit akarna egy meleg lányoktól.

Ha esetleg nem kamu,akkor ez a lány akaszkodik rá a pasikra,nem pedig fordítva,nekem ez lenne logikus:)

Ábrándozik szegény-.-

2014. ápr. 23. 03:31
 59/59 anonim ***** válasza:
Mert több bennük a női hormon, mint a heterókban. (ugye a melegség is ebből következik). :)
2014. jún. 27. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!