Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bennetek annyi tartas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bennetek annyi tartas, hogy nem kezdtek olyannal akinek baratnoje/baratja van?! (szerelem jobbra-balra. )

Figyelt kérdés

Van egy lany aki regebbs szerelmes volt a paromba (nem csak regebb, most is)...de meg mai napig is kepes a nyakaba borulni, gondolhatjatok nem nagyon szivlelem szegenyt.

Csak nekem nem tiszta hogy valakinek hogy van gerince kozeledni valakihez, akinek tudja hiogy komoly kapcsolata van. Nekem az az alap, hogy akinek bnoje/baratja van azzal nem kezdek ki...masnak miert nem?

Es ha nem ert a szep szobol az illeto mit tesztek? akkor mit tesztek ha nem akartok az o szintjere ereszkedni? (kiabalni, nekiallni stb...) eszre se vegyem?

Mar lassan mindenki hulyre veszi a csajt...

velemenyetek?

2009. máj. 20. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem kezdek olyannal, akinek van valakije, erkölcsi szempontból... Ez alól kivétel az ismerkedés, hisz annak nem musz párkapcsolattal végződnie. De ha lazábbra veszem, őszintén szólva nem érdekel, hogy van-e barátja, ha az illetőt nem ismerem.

-ReapeR-23/F

2009. máj. 21. 03:10
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

"nem kezdtek olyannal akinek baratnoje/baratja van?!"

Ez nem tartás kérdése, a szerelemben (és a háborúban, állítólag) nincsenek szabályok.

"meg mai napig is kepes a nyakaba borulni"

Nyakába borulni, az nem "kikezdeni vele".

"nekem nem tiszta hogy valakinek hogy van gerince kozeledni valakihez, akinek tudja hiogy komoly kapcsolata van"

Úgy, hogy attól, hogy komoly kapcsolatod van X-szel, X-re nem ereszkedik rá egy üvegbura, miáltal X megközelíthetetlenné válik. X nem a kizárólagos tulajdonod, ez van.

És mégegyszer: nem "kikezdés" minden, ami egy ultraféltékeny barátnő számára annak tűnik.

"Mar lassan mindenki hulyre veszi a csajt.."

Az a mindenki te vagy? Ez a kérdés a szokásos vihar a biliben. Ha azt akarod, hogy a barátod csak rád figyeljen, azt érdemeld ki.

2009. máj. 21. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
21:40-e vagyok, igen, bocsi, nem volt egyértelmű :)
2009. máj. 21. 14:42
 14/18 anonim ***** válasza:
*21:40-es
2009. máj. 21. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem egy éves kapcsolatom volt a "barátnőm" hajtott a pasimra, de gondoltam mindegy, a barátom úgyse csalna meg. Aztán szakítottunk egészen más okból és a lány egyből vígasztalni kezdte és rámászott. Az exem hagyta magát. Majd vissza akart jönni hozzám, úgy hogy ezt nem mondta el, és csak később tudtam meg... most egyikkel sem vagyok túl jóban...
2009. máj. 21. 21:01
 16/18 A kérdező kommentje:

13:28 nem, nem en vagyok a "mindenki" hanem az osztalytarsai, az egyetemista ismerosei, azaz eleg sok ember nezi ki ot emiatt...

a parom nem ad ala lovat, nem is jartak soha!!! csak a csaj ilyen kis tapadek-ragadek...

a "nyakaba borulast" azt arra ertem h jajj szia, koszones puszi puszi, mintha nem tudom ki lenne...

na mindegy...

koszi a velemenyeket:)

2009. máj. 22. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Van! A példám: A munkahelyemen nagyon rámnyomult egy fazon, aki nekem is nagyon bejön. Hónapok óta kerülgetjük egymást, meg izzik a levegö. Semmi utalást nem tett arra, hogy nem egyedülálló, söt, úgy beszélt, hogy azt a benyomást keltse, hogy ö egyedülálló. Aztán rákérdeztem, kiderült, hogy felesége van. Erröl ennyit. Utálom az ilyesmit, bele nem mennék egy ilyen kapcsolatba, mostantól nulla a szememben.
2014. jún. 24. 21:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy a helyedben nem viselném el, hogy a barátom nyakába bármilyen kis liba beleboruljon, az ö dolga lenne leállítani.
2014. jún. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!