Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bennetek annyi tartas, hogy nem kezdtek olyannal akinek baratnoje/baratja van?! (szerelem jobbra-balra. )
Van egy lany aki regebbs szerelmes volt a paromba (nem csak regebb, most is)...de meg mai napig is kepes a nyakaba borulni, gondolhatjatok nem nagyon szivlelem szegenyt.
Csak nekem nem tiszta hogy valakinek hogy van gerince kozeledni valakihez, akinek tudja hiogy komoly kapcsolata van. Nekem az az alap, hogy akinek bnoje/baratja van azzal nem kezdek ki...masnak miert nem?
Es ha nem ert a szep szobol az illeto mit tesztek? akkor mit tesztek ha nem akartok az o szintjere ereszkedni? (kiabalni, nekiallni stb...) eszre se vegyem?
Mar lassan mindenki hulyre veszi a csajt...
velemenyetek?
Nem kezdek olyannal, akinek van valakije, erkölcsi szempontból... Ez alól kivétel az ismerkedés, hisz annak nem musz párkapcsolattal végződnie. De ha lazábbra veszem, őszintén szólva nem érdekel, hogy van-e barátja, ha az illetőt nem ismerem.
-ReapeR-23/F
"nem kezdtek olyannal akinek baratnoje/baratja van?!"
Ez nem tartás kérdése, a szerelemben (és a háborúban, állítólag) nincsenek szabályok.
"meg mai napig is kepes a nyakaba borulni"
Nyakába borulni, az nem "kikezdeni vele".
"nekem nem tiszta hogy valakinek hogy van gerince kozeledni valakihez, akinek tudja hiogy komoly kapcsolata van"
Úgy, hogy attól, hogy komoly kapcsolatod van X-szel, X-re nem ereszkedik rá egy üvegbura, miáltal X megközelíthetetlenné válik. X nem a kizárólagos tulajdonod, ez van.
És mégegyszer: nem "kikezdés" minden, ami egy ultraféltékeny barátnő számára annak tűnik.
"Mar lassan mindenki hulyre veszi a csajt.."
Az a mindenki te vagy? Ez a kérdés a szokásos vihar a biliben. Ha azt akarod, hogy a barátod csak rád figyeljen, azt érdemeld ki.
13:28 nem, nem en vagyok a "mindenki" hanem az osztalytarsai, az egyetemista ismerosei, azaz eleg sok ember nezi ki ot emiatt...
a parom nem ad ala lovat, nem is jartak soha!!! csak a csaj ilyen kis tapadek-ragadek...
a "nyakaba borulast" azt arra ertem h jajj szia, koszones puszi puszi, mintha nem tudom ki lenne...
na mindegy...
koszi a velemenyeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!