Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja minden pasi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja minden pasi hogy nem talál normális lányt, ha meg ott a normális lány inkább a ribancot választja?

Figyelt kérdés
A pasik csak azokat a képeket lájkolják facebookon is ahol a csajon szinte ruha sincs, őket "istenítik" utánna meg csak panaszkodnak h megcsalja őket , meg stb... Mi tetszik a pasiknak ezekben a lányokban?
2011. dec. 28. 21:24
1 2 3
 11/23 .Daniel. ***** válasza:
0%

ribänc= tudjuk milyen

normális csaj a srácoknál értelmes(vannak belső értékei) és mellé szép! a csajoknál a normális csaj csak belsőleg értékes vagy talán még azt se. Ez ilyen egyszerű. Én inkább választok egy plázapicsät mint egy csúnya lányt. Mindegyikből hiányzik valami. Ezt kéne megérteni. Amúgyis a jól kinéző csaj+mellé értelmes manapság olyan mint a fehér holló:)

2011. dec. 28. 21:49
 12/23 Uchihagyerek ***** válasza:
41%
na most mondok olyat, ami talán meglepő... én soha nem a ribancot választom, mert férfi létemre, nem a farkammal gondolkozok.. nem külsőre, meg arra megyek, hogy óriási mellek meg hasonlók... én ha valakivel járni szeretnék, akkor előtte megismerem, hogy kedves-e, hogy aranyos-e, hogy illik-e hozzám, és utána udvarolok... lehet, hogy érdekesen hangzik, de így van... ami egyedül érdekel a külsőben, az a szem és hogy ne legyen víziló... ennyi 15/F
2011. dec. 28. 21:56
 13/23 Uchihagyerek ***** válasza:
41%
na jó azért bűnronda se legyen, de na.... és mielőtt valaki idekommentelne, hogy ez 3 dolog... hát ez már 3 dolog...
2011. dec. 28. 21:58
 14/23 anonim ***** válasza:
41%
Olyan nőt akarunkn aki ribancnak néz ki, de nem az. Ennyi.
2011. dec. 28. 22:19
 15/23 anonim ***** válasza:

Utolsó tökéletesen elmondta néhány szóban. Úgy van ahogy leírta. Inkább vergődünk a ribanccal, mint hogy olyannal jöjjünk össze aki nem tetszik.

A csajok is pontosan így működnek. Tagadhatja akárki.

Sokszor mondják a csajok hogy olyan férfi kell nekik, akire felnézhetnek. De a férfiaknak is olyan kell akire felnézhetnek. Ilyen téren.

Szerintem igazából a legfontosabb szempont a külső egy férfinak. Ha sz@r a belső max továbblép.

2011. dec. 28. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Azoknak kellenek inkább a ribancok, akik nektek lányoknak kellenek: a jóképű, menő, üresfejű srácoknak.
2011. dec. 29. 08:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Én sosem választanék ribncot, mert egyszerűen taszítanak. Külsőre sem tetszik a lenge öltözet, meg az a pics@rázó mozgáskultúra.

Mutass nekem egy természetesen szép, nőies lányt, aki nincs elszállva magától, kedves, lehet vele sokféle dologról beszélni, őszinte és egyenes.

Nem lesz olyan könnyű feladat, ugye?

2011. dec. 29. 16:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem nehéz csak a megfelelő helyen kell keresni.
2011. dec. 29. 22:06
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen, ez a tipikus sablonduma erre. :D

Akkor úgy kérem, hogy kérlek mutass olyan helyet, ahol ilyen lányokra akadhatok. ;)

2011. dec. 29. 23:04
 20/23 A kérdező kommentje:
Egyetem:P
2011. dec. 30. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!