Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden pasi hogy nem talál normális lányt, ha meg ott a normális lány inkább a ribancot választja?
ribänc= tudjuk milyen
normális csaj a srácoknál értelmes(vannak belső értékei) és mellé szép! a csajoknál a normális csaj csak belsőleg értékes vagy talán még azt se. Ez ilyen egyszerű. Én inkább választok egy plázapicsät mint egy csúnya lányt. Mindegyikből hiányzik valami. Ezt kéne megérteni. Amúgyis a jól kinéző csaj+mellé értelmes manapság olyan mint a fehér holló:)
Utolsó tökéletesen elmondta néhány szóban. Úgy van ahogy leírta. Inkább vergődünk a ribanccal, mint hogy olyannal jöjjünk össze aki nem tetszik.
A csajok is pontosan így működnek. Tagadhatja akárki.
Sokszor mondják a csajok hogy olyan férfi kell nekik, akire felnézhetnek. De a férfiaknak is olyan kell akire felnézhetnek. Ilyen téren.
Szerintem igazából a legfontosabb szempont a külső egy férfinak. Ha sz@r a belső max továbblép.
Én sosem választanék ribncot, mert egyszerűen taszítanak. Külsőre sem tetszik a lenge öltözet, meg az a pics@rázó mozgáskultúra.
Mutass nekem egy természetesen szép, nőies lányt, aki nincs elszállva magától, kedves, lehet vele sokféle dologról beszélni, őszinte és egyenes.
Nem lesz olyan könnyű feladat, ugye?
Igen, ez a tipikus sablonduma erre. :D
Akkor úgy kérem, hogy kérlek mutass olyan helyet, ahol ilyen lányokra akadhatok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!