Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt hogy értelmeznéd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te ezt hogy értelmeznéd?

Figyelt kérdés

Te beigérsz valakinek egy puszit.Az illető azt irja rá hogy ok,de 3 hónap még nagy idő(Mert hogy annyi fog eltelni addig amég találkoztok),addig el is felejtitek.

Erre te azt irod hogy dehogy felejted el,vagy mi jön le belőle? Az hogy az illető hamarabb akar találkozni mint 3 hónap?

2011. dec. 28. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"én biztosan nem felejtem el"

Hát lehet, hogy másnak igen, de nekem ebböl nem esne le, hogy a pasi elöbb is szeretne találkozni mint 3 hónap.

2011. dec. 28. 20:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nőőőőőőőőő. Utolso,nagyon rossz nyomon jársz.
2011. dec. 28. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:
add meg a csávó elérhetőségét megkérdezem én tőle, hogy mit akar ha már te hülye vagy ahhoz is
2011. dec. 28. 20:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt nem lehet:-)
2011. dec. 28. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Én lányként úgy értelmezem, hogy bókolt neked.
2011. dec. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!