Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy van b. nőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy van b. nőm és mégis más nőket nézek meg?

Figyelt kérdés

Pl. egy plázába, parkba vagy akár merre sétálunk kézen fogva, és ha jön szembe egy nő egyből a mellét, fenekét nézem... Nem tudom mit csináljak, a b.nőm mindig észre veszi és hisztizik, de egyszerűen akkor veszem észre mikor már majdnem csurog a nyálam, hogy huu micsoda... :P

Nem bírom megállni, hogy ne nézzem! Segítsetek!?

2011. dec. 28. 19:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
"hűséget fogadtál,nem vakságot" Faszsag. Ha szeretsz valakit akkor olyan szinten nem bamulsz meg egy masik not.Lehet megtudod alalotani,hogy "hm szep lany" bar mondjuk ezt se tartom normalisnak.A lenyeg,hogy ha szeretsz valakit akkor csak o van.neked,meg ha csak ismerkedtek is es bele szetegsz csak ot latod mindenhol es eszedbe sem jut masra ranezni.Hidd el!:)
2014. aug. 21. 08:56
 12/12 anonim válasza:
bocsi a helyesirasert csak siettem es telorol vagyok:)
2014. aug. 21. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!