Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » NIncsen valami jó humorom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problem?:D kérdése:

NIncsen valami jó humorom, ezzel mit lehetne kezdeni? :D

Figyelt kérdés
Kinézettel nincsen gond,beszélgetés is elmegy..De humor az nem a legkiválóbb:D Mit lehetne csinalni?Vagy ez igy marad nekem?:S
2011. dec. 28. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd,az a lényeg..nem mindenki lehet humoros..:/:) Vagy próbáld ellesni mástól,hogyan vicceskedik..jó,tudom,hülyén hangzik,de remélem érthető..
2011. dec. 28. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyakorolj. Komolyan. Vannak olyanok, akik annyira bénák, hogy az ember majd meg szakad rajtuk, de azért, mert ők is tudják ezt, és néha rá is játszanak.
2011. dec. 28. 16:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Tehát a beszédstilusom ezen a szinten nincs annyira kifejlődve..Ez a bajom,egy ideig olvastam egy könyvet,azalatt sokat változtam komunikáció képességgel,néha mondok én is olyat hogy haverok tudnak rajta egy jót röhögni,de itt csajokra gondolok hogy hogy nevethettetném meg őket:D Órán is szoktam hülyülni,olyankor nevet mindenki,de egy meghitt beszélgetésben egy lánnyal nemszokott eszembejutni olyan jó poénok..
2011. dec. 28. 16:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Még irjatok:D
2011. dec. 28. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát... ezzel tulajdonképpen nem lehet semmit kezdeni, de ne aggódj barátom, egy nagyon jó tulajdonság biztos van, még pedig az önkritika, önismeret és ez nagyon jó!:)
2011. dec. 28. 16:08
 6/9 A kérdező kommentje:

16:08

Kösz,hát én úgyvagyok jó ahogy vagyok szerintem:) köszi

De ha nagyon ismerek már valakit,megvan a bizalom köztünk,egy lánnyal,tudok mondani jó pár dolgot amin nevet..És csak akkor ha ismerem őt,és neki szól a dolog.

Ez tulajdonképpen a gond,hogy akit nem ismerek annyira,nemtudom min nevet,hogy veszi a viccet,mivel lehet megnevettetni:)Bocsi,egészen nem fogalmaztam meg a kérdést

2011. dec. 28. 16:11
 7/9 Antimod ***** válasza:
Nézzél sok humoros videót, tartózkodj sokat humoros emberek társaságában. Számít és használ.
2011. dec. 28. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem ismered a csajt, akkor nyilván ki kell próbálnod, mi az, ami neki tetszik. Mindig van visszajelzés. Van, aki jobban szereti a szóvicceket, más a verseket, megint más a helyzetkomikumot. Mindegyiket "bele lehet nevelni" az emberbe, ha elég sokáig csinálod, de inkább csak keresd meg, mi az, amit szeret. Ennyi.
2011. dec. 28. 16:15
 9/9 A kérdező kommentje:

16:15

Na ez nagyon jó,erre nemis gondoltam még(:

2011. dec. 28. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!