Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kellene neki látni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene neki látni a csajozásnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit késő, így 21 évesen, de nem se szüzen, se egyedül megdögleni.
2009. máj. 20. 19:43
 1/10 A kérdező kommentje:
* nem akarok ( kimaradt) :)
2009. máj. 20. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, ODA MÉSZ A LÁNYHOZ?! Légy kedves, nyitott, nah jó, nagy az esélye a visszautasításnak, de ha ahhoz a lányhoz mész oda, akivel szemeztél, akk bizt tetszel neki... :D Hajrá!
2009. máj. 20. 19:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Ma próbáltam szemezni egy lánnyal, mert úgy tűnt, hogy megnézett többször is.Én mosolyogtam erre Ő csúnyán nézett rám, hát erről ennyit.
2009. máj. 20. 19:55
 4/10 anonim válasza:

Légy figyelmes,Bókolj,de ne átlátszóan,figyelj oda hogy mit mond,ugyis megtaláljátok a közös hangot.Csak el kell kezdeni,utána minden jön magátol.

Sok sikert

2009. máj. 20. 19:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Oké.

DE HOGYAN KEZDJEM EL?????????????????????????????????????

2009. máj. 20. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:

www.sosuave.com

www.minovia.es

Egyébként a lényeg tényleg az, hogy el kell kezdeni. Nem kell félni, mert nem olyan rettentően bonyolult (ha az lenne, már kihalt volna az emberi faj).

2009. máj. 20. 20:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Bókoltam én már lányoknak eleget(sz@rt sem ér), jártam egy-két lánnyal igaz csak azért, hogy legyen valakim, tudom ez eléggé etikátlan dolog volt részemről, de többé nem akarok ilyet csinálni.

Bezzeg a haveromnak, akiről azt se tudni mi lesz Vele az Életben, mert nem nagyon jár suliba a legjobb nők jutnak, csomó barátnője volt, rengeteg lánynak tetszik én, akinek vannak céljai az Életével(karrier) kapcsolatban, akarok valamit kezdeni Vele, senkinek nem tetszik, levegő vagyok az is már fogytán...:(

2009. máj. 20. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy kicsit a férfias külsőre és kisugárzásra kellene gyúrni. Hogy jó szöveged legyen, hogy meg tudd hódítani a csajokat. Az hogy rendes vagy, meg nem nézel ki rosszul kevés egy nő meghódításához.

Olvasd el a "Kulcs a nőkhöz" c. könyvet. Abban sok praktika le van írva hogyan közelíts a lányok felé és hogy tartsd is meg a kapcsolatot.

valamint légy aktív, járj társaságba, merj kezdeményezni. Meglásd lesz eredménye!

2009. máj. 20. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:

próbálkozz sokat, tanulj a hibáidból és egyszer csak meglesz a kellő tapasztalatod hogy nagyobb eséllyel indulj. Mindenki így van ezzel...

Gyakorolni, gyakorolni gyakorolni...

2009. máj. 20. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne itt siránkozz, hogy de sz@r neked, mert ez k.rvára nem férfias. Legyél férfi a k.rvaéletbe!
2009. máj. 21. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!