Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim bortválás hogyan?
Figyelt kérdés
Én egy 14 éves fiu vagyok.Borotválni szeretném az intim szőrőm de tudatlan avgyok.LÉgyszives irjátok le a meneteit és mikor csináltátok elöször2011. dec. 28. 13:02
21/22 anonim válasza:
Persze, hogy nem lesz tele a szád szőrrel. Ha ápolt a partnered és jó helyen nyalod, akkor nem leszel tele szőrrel. Dugni is ugyanúgy kell, kívül szőrös, nem belül.
Egy férfi pedig nem borotválja le, az nagyon b*zis, rövidre vágni lehet, ha dzsungel van, de borotválni nem.
22/22 anonim válasza:
szőrgombócot csak poénból írtam :D
nekem volt olyan h barátom fazonra igazította és mégis volt egy két szőrszál a számban/torkomon.. nem volt valami nagy élmény.. borotválja csak le ;)
Amúgy meg írhatja itt bárki, hogy az b*zis vagy akár azt h jó dolog. A kérdező úgy is lefogja borotválni és lehet nem azért mert ez a divat vagy a Nők miatt. Lehet, hogy egyszerűen csak zavarja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!