Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk első ránézésre honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk első ránézésre honnan látjátok egy lányról hogy lehet nálla próbálkozni vagy sem?

Figyelt kérdés
Vagy mi az a jel amiből látjátok hogy lehet és mi az ami azt mutatja hogy nem lehet nálla próbálkozni???
2011. dec. 27. 22:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretek mosolyogni mert valahogy tudom h úgy nem vagyok olyan szép és akkor magabiztosabb vagyok ha nem mosolygok:))))
2011. dec. 27. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szebb, hogyha mosolyog. Amúgy tényleg a mosoly az első dolog, amit megnéz egy valamirevaló fiú a lányon. Vagy ott van még a haj, fenék, lábak,... Eléggé személyiségfüggő.
2011. dec. 28. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Én tudom h egy lánynál sincs esélyem, mert olyan ronda vagyok. Viszont ha normálisan néznék ki, akkor annál próbálkoznék, aki sztem nem néz ki nálam jobban, mert aki jobban néz ki, az úgyis lekoptatna.
2011. dec. 28. 07:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Erdekes hozzaallasod van 07:58. Hol az optimizmus es az onbizalom. Lasd: Woody Allen

Nem az a lanyeg hogy mit mondasz hanem hogy hogy es mikor.

2011. dec. 28. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Woody Allennek se lett volna soha egyetlen nője se, ha nem lenne híres és gazdag :)
2011. dec. 28. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!