Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek sem? (fiú)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, jól tanulok, kevés barátom van, kicsit zárkózott vagyok, többi fiú osztálytársam általában beszól, csúfol stb. Szemüveges vagyok, Normálisan öltözködök, sportolok, de eddig még a közelembe sem járt korombeli, nekem tetsző lány. Mit tehetnék, hogy népszerűbb, felkapottabb legyek a lányok körében (is)?
2011. dec. 27. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na, öcsém... Akkor most szépen elfelejted, hogy nincs a közeledben egy csaj sem. Ezen ne agyalj. Ha valaki szerint b_zi vagy, akkor megmondhatod, hogy hiába mondja, nem leszel az, mert a lányokat szereted. De ne búsuljon, lesz valaki, aki majd jól valagba rakja.
2011. dec. 27. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Hopp, és még valami! Mindig találj ki valami frappáns reakciót. Ha lehet, akkor ritkán használd ugyanazt kétszer.

Mondjuk a következő alkalommal, mikor beszól, faarccal közlöd, hogy "Látom, temető mellett jöttél el, mert annyira szellemes vagy."

Ha csúnya a gyerek, akkor még olyat is lehet, hogy "De legalább nekem lenne esélyem a srácoknál. A te meteorarcod még a legigénytelenebbjét is elriasztaná."

Tanulj, ismerj meg dolgokat, és vágj vissza. Hidd el, ha eleget gyakorlod, a csajoknak is be fog jönni.

2011. dec. 27. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:

igen,vágj vissza!

nézzél ki a netten egy két jó beszólást erre a helyzetre és tanuld be.

elözö kettö is nagyon jó.

ne hagyd magad.

engem ha le b@ziztak csak azt mondtam,hogy növéred vagy mutterod nem ezt mondta reggel.(mellesleg üzeni,hogy hazafelé vigyél tejet és egy kiló kenyeret)

egyszer azt mondtam,hogy igen az vagyok és megengedem,hogy lepippantson.

szóval vágjál vissza és röhögj az egészen.

2011. dec. 27. 22:29
 14/14 anonim ***** válasza:
tegyél fel képet
2011. dec. 30. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!