Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hany fele vedekezesi modszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany fele vedekezesi modszert ismertek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Nekem is hasonló gondom van.

Én most a spermicidet fogom kipróbálni megszakítással együtt. De hozzáteszem, hogy én nem igazán vagyok termékeny sajna. Ha rendszeres a ciklusod, akkor kombináld még naptármódszerrel. (Tehát "terméketlen" napokon megszakítás és spermicid együtt, peteérés közelében pedig maradj az óvszernél.

Vagy ha nincs egészségügyi ellenjavallata, és nem tartózkodsz a hormonoktól, valamint legalább 2 éve rendszeres vérzésed van (és betöltötted már legalább a 16-ot, de inkább a 18-at), akkor alapos vzsgálat után akár a tablettát is kipróbálhatod. Nekem sajna nem lehet.

Esetleg még pesszárium és spermicid együtt. Elvileg olyan biztonságos a kettő gyütt, mint az óvszer, de ha nem bízol benne, még mindig kiegészítheted megszakítással.

Viszont Mo.-n nem beszerezhető, csak külföldről lehet rendelni.

2011. dec. 27. 20:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves masodik valaszolo: En sem hasznalhatok fogamzasgatlo tabikat, baj van a pajzsmirigyemmel s nem ajanlatos.( 17 vagyok) A pesszarium az mi? Es megkerdezhetem milyen fajta spermicidet fogsz kiprobalni?
2011. dec. 27. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:

A pesszárium egy félgömb alakú gumi vagy orvosi szilikon lemez, amit a méhszáj elé kell felhelyezni. Ha jól van felhelyezve, akkor sem a férfi, sem a nő nem érzi szex közben.

Gyakorlatilag úgy működik, hogy elzárja az utat a spermiumok elől. Spermicid krémmel ajánlatos bekenni felhelyezés előtt, mert anélkül nem annyira megbízható.

És aktus után még 6 óráig fent kell hagyni, csak utána lehet levenni.

Az orvosom nagyon esküszik rá, és egy doktornővel is beszéltem már, aki lánykorában azt használt, mert az nem káros.

Pharmafutáról lehet rendelni, egyszer már utána is érdeklődtem e-mailben, de még nem szántam rá magam. Szerintem akkor vetem be, ha a spermicid csípne.

Sajnos nem olcsó, 16 ezer forint körül van, de több évig használható.

Spermicidek közül a pharmatexet akarom kipróbálni, abból is a kúpot, mert az a legszimpatikusabb.

A másik, ami forgalomban van, az a patentex oval, de abban van egy anyag, ami nem szimpatikus:)

2011. dec. 27. 20:34
 14/16 A kérdező kommentje:
koszonom. rengeteget segitettel :)
2011. dec. 27. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, nagyon szívesen!:)
2011. dec. 27. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
én 25 félét 8.-ban meg kellet tanulni és ha vki ebben a témakörbe egy kérdésre is hibásan válaszolt egyest kapott
2011. dec. 27. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!