Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany fele vedekezesi modszert ismertek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 19:56
1/16 anonim válasza:
Így hirtelen 3 jutott eszembe: óvszer, fog.gátló és spirál. Persze, lehet, hogy van még, csak én nem tudok róla.
16/L
2/16 anonim válasza:
Óvszer, női óvszer, pesszárium, spermicidek (kúp, krém, tabletta, tampon), spirál (hormonos és nem hormonos), elkötés, tabletta (minipill és komibinált), implantátum, tapasz, injekció, művi meddővé tétel (nőnél és férfinél) megszakítás, hüvelyöblítés, naptármódszer, Billings-módszer, hőmérőzés, hüvelygyűrű
3/16 anonim válasza:
óvszer
fog.gátló tabletta
spirál
pesszárium
hüvelytabletta,hüvelykrém
4/16 anonim válasza:
Biológia óránt tanulni szokták :)
5/16 anonim válasza:
Jó, ha tisztába vagy azzal, második válaszoló, hogy a megszakítás nem védekezési forma.
Első voltam.
6/16 A kérdező kommentje:
Mennyire hatekony a huvelytabletta vagy huvelykrem?
2011. dec. 27. 20:07
7/16 anonim válasza:
2. vagyok.
Minden olyan dolgot védekezésnek nevezünk, ami csökkenti a teherbeesés esélyét. Nyilván azért tudok ennyi módszerről, mert kicsit jártas vagyok a dologban, nem gondolod?
Nem arról volt szó, hogy melyik megbízható és melyik nem, hanem hogy miket ismerünk.
Kérdező: Önmagában a spermicidek nem megbízhatóak, csak kiegészítő védekezésként ajánlhatóak.
8/16 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon szepen
2011. dec. 27. 20:10
9/16 A kérdező kommentje:
meg nem hasznaltam ovszeren kivul mas vedekezesi modszert.. Mar elegge unom a muanyag, nem termeszetes szeretkezest. Szeretnek talalni valami olyasmit ami nem fogamzasgatlo es ugyan annyira biztonsagos mint az ovszer
2011. dec. 27. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!