Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akik nem járnak bulizni és nem is gép előtt ülnek egész nap, milyen barátnőt képzelnek el?
Na az eddigi válaszolók hosszú egyedüllétre rendezkedhetnek be. Egyetértek velük, csak már többet láttam a valóságból.
34 ffi
sokat ülök a gép előtt, de nem egész nap, szóval tegyük fel, hogy belecsúszok az említett kategóriába.
ne legyen túlzottan bulizós, de szeressen szórakozni. mondjuk mozi, séta, színház, otthon teszünk-veszünk, dvd-zünk, csinálunk valami jó kaját stb...
Ne legyen lusta, ha néha elmehetnénk együtt futni, kutyát sétáltatni stb...
Akarjon sokat szexelni, és nem feltétlen csak otthon, csak az ágyban, de természetesen csak velem.
Ne legyen buta!
Nem feltétlen kell hosszú egyedüllétre berendezkednetek. Én több olyan lányt ismerek, akik a felsorolt kritériumok nagy részének megfelelnek. Többször én is magamra ismertem. Nem felelnék meg ugyan minden kritériumnak, de ha így lenne, akkor tökéletes lennék. Tökéletes pedig nincs.
Most már tudom, hogy vannak olyan fiúk, mint amilyeneket keresek, de merre?! :)
16/L
"Most már tudom, hogy vannak olyan fiúk, mint amilyeneket keresek, de merre?! :)"
Hát itt:D
ma 17:51!
Hogyha a korodhoz hozzá kamuzol még 1-2 évet, tuti írtam volna privátba :)
ma 18:02:
Fölösleges lett volna kamuzni, előbb-utóbb úgy is kiderül az igazság. :)
(16/L)
én már itt rohadok a székbe egy hete mióta nincs suli XDDD
cső' F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!