Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a fiúk, akik nem járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk, akik nem járnak bulizni és nem is gép előtt ülnek egész nap, milyen barátnőt képzelnek el?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán van ilyen. :D
2011. dec. 27. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Olyan lányt, akinek nem a diszkó a mindene:D
2011. dec. 27. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Na az eddigi válaszolók hosszú egyedüllétre rendezkedhetnek be. Egyetértek velük, csak már többet láttam a valóságból.

34 ffi

2011. dec. 27. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan barátnőm, aki egy személyben volt a legjobb barátom, a barátnőm és a szerelmem, ami jó is, de csak egymással foglalkoztunk, vagyis teljesen elidegenültem a barátaimtól, konkrétan le sem szartam őket. Aztán másfél év után szakítottunk és ott álltam barátnő és barátok nélkül, szóval a kevesebb néha több, ergo nem kell tökéletesnek lennie.
2011. dec. 27. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:

sokat ülök a gép előtt, de nem egész nap, szóval tegyük fel, hogy belecsúszok az említett kategóriába.

ne legyen túlzottan bulizós, de szeressen szórakozni. mondjuk mozi, séta, színház, otthon teszünk-veszünk, dvd-zünk, csinálunk valami jó kaját stb...

Ne legyen lusta, ha néha elmehetnénk együtt futni, kutyát sétáltatni stb...

Akarjon sokat szexelni, és nem feltétlen csak otthon, csak az ágyban, de természetesen csak velem.

Ne legyen buta!

2011. dec. 27. 17:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell hosszú egyedüllétre berendezkednetek. Én több olyan lányt ismerek, akik a felsorolt kritériumok nagy részének megfelelnek. Többször én is magamra ismertem. Nem felelnék meg ugyan minden kritériumnak, de ha így lenne, akkor tökéletes lennék. Tökéletes pedig nincs.

Most már tudom, hogy vannak olyan fiúk, mint amilyeneket keresek, de merre?! :)

16/L

2011. dec. 27. 17:51
 16/20 anonim ***** válasza:

"Most már tudom, hogy vannak olyan fiúk, mint amilyeneket keresek, de merre?! :)"

Hát itt:D

2011. dec. 27. 17:55
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 17:51!

Hogyha a korodhoz hozzá kamuzol még 1-2 évet, tuti írtam volna privátba :)

2011. dec. 27. 18:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Olyat aki természetesen szép, kedves, lehet vele értelmesen beszélgetni, és értékeli az olyan programokat mint a kirándulás, sétálás, színház stb vagy egyszerűen egy filmnézés.
2011. dec. 27. 18:16
 19/20 anonim ***** válasza:

ma 18:02:

Fölösleges lett volna kamuzni, előbb-utóbb úgy is kiderül az igazság. :)

(16/L)

2011. dec. 27. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:

én már itt rohadok a székbe egy hete mióta nincs suli XDDD

cső' F18

2011. dec. 28. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!