Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen lányokat?
A kinézet nem számít csak a belső tulajdonságok :)
pl. kedves legyen megértő lehessen vele hülyülni de normálisan is beszélgetni :) és még elfogadja minden jó meg rossz tulajdonságomat :)
16/f
Figyu, a ribiket mindig észre veszed, felhívják magukra a figyelmet!
Egy normális lány sosem rí ki a társaságból, inkább visszafogottabb.
Tudod az a gáz,hogy nagyon kevés ilyen lány van már, sajnos... remélem egyszer találsz egy ilyen lányt. De fiatal vagy még, előtted az élet, lesz rá lehetőséged :)
22/L
Üdv a való világban!
A nők nem olyanok, mint a mesebeli hercegnő. Ha el is tudod érni, teljesen meg kell változtasd a gondolkodásmódodat. Javaslom, hogy gyakorolj. :]
Szia,én itt vagyok.:DDDDD
16/L
Egyébként az a baj,hogy a felsorolt tulajdonságok alapján te találsz magadnak ilyen lányt;de mi,lányok,nem igazán találunk ilyen srácot.:(
Én is itt vagyok. És tök jó, hogy normális lányt keresel. Igaza van az első válaszolónak. Én magamon veszem észre, hogy társaságban nem én vagyok a hangadó. Nem arról van szó, hogy meghúzom magam, hogy észre se vegyenek, egyszerűen a r*bancos lányok sokkal feltűnőbbek.
16/L
Te mondod,hogy sehol??
Válaszoltam a privát üzidre,szerintem teljesen normálisan,és még arra sem vetted a fáradságot,hogy visszaírd:bocsi,mégsem szeretnék veled beszélgetni,és bár én írtam rád,ne írj.
Minden fiú normális lányt keres, de mindig rib@nccal jön össze.
Utána meg ő sír, hogy nem talál egy normális lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!