Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A linken van egy rajz amit lerajzoltam. Meleg vagyok? Ugye nem? :/
én ezt nem értem..miét lennél a rajzolástól meleg? akkor én meg leszbi vagyok, mert rajzolás a munkám.
28N
"Én szerintem egy igazi férfi a súlyzót emelgeti nem pedig a ceruzát"
Ebben csak az az érdekes, hogy a súlyzózás egy feminém (azaz női) vonás. Annak idején a nők sokmindent megtettek, hogy a férfiak tetszését elnyerjék, hogy a legjobbtól születhessen a gyermekük. De a mai világban valahogy megfordulni látszik ez az egész. Nemhiába mondják a legtöbb ilyen izomagyúra hogy metroszekszuális. A tükör előtt nézegeti magát, hogy jobban néz-e ki másoknál. A nőknek tetszeleg...
A másik: A rajzolás iszonyat nagy önbizalmat és kitartást is tud adni az élet bármilyen területén is, tehát kamatozik úgymond. Sokmindenre megtanít, pedig "csak" egy ceruza! Ezt csak az tudja, aki csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!