Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan normális nők, akik el tudnak vonatkoztatni a külsőtől? (Bővebben lent. )
Engem gonosz-külsővel áldott meg a genetika. Gonosz-szemöldök, sötét haj, sötét szem. Egy gyerekkori baleset miatt van egy halvány sebhely a jobb szemem környékén. (Mint egy rossz japán mese főhősének...) Nem tartom rondának magam, sőt, eddig senki sem nevezett annak... de a kisugárzásom nagyon előnytelen. Elég sok kínos csendet okoz a jelenlétem, és szinte tapintani lehet az átlagemberek feszültségét. (Értsd: egy dementor vagyok.) Pedig igazán kedvesen állok hozzá az emberekhez.
A nőkkel az a helyzet, hogy aki képes vonzódni hozzám, az beteg: gót, emós, ezotériamániás, ilyenek. A kérdésem tehát kétirányú: Mi van a nőkkel és mit tehetnék én?
Szerintem senki nem vonatkoztat el a külsőtől, mi értelme lenne?
VISZONT! nem mindenkinek ugyanaz tetszik... nekem eddig akármelyik srác tetszett, és egy álompasinak gondoltam, egyetlen ismerősöm se osztozott a véleményemen... :D sőt, kifejezetten rondának találják őket, én meg nem... szal biztos van, akinek tetszel, még ha a többségnek nem is :)
Vitathatatlan, hogy a külső nagyon fontos.
És nyilván vannak olyanok, akiknek tetszem... Csak az eddigi tapasztalataim alapján az ilyen illetők a fíling miatt keresnek ilyen barátot. Vagy pont tüntetőleg közelednek hozzám, hogy "azért is megmutatom mindenkinek, hogy te is ember vagy".
De most őszintén, én értelmezem félre a dolgokat? Én csak egy felszabadult kapcsolatot keresek...
szerintem ne gondold ennyire túl a dolgot, miért közeledne valaki csak ezért, hogy már csak azért is ... :)
próbáld ki, hogy úgy próbálkozol egy lánynál, hogy nem gondolsz közben arra, hogy vajon ijesztőnek néz e, mit gondol a külsődről...stb
inkább összpontosíts valamilyen pozitív tulajdonságodra, gondolj arra, hogy milyen kedves vagy, milyen humoros.. vagy bármi, és ezt hozd előtérbe, és majd akkor ez fog rólad sugározni, ha hiszel benne! és ez nem hülye duma, nálam beválik, próbáld ki te is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!