Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél valaki a nőktől?
Figyelt kérdés
Van aki teljesen szétesik egy kívánatos nő látványától, vagy tekintetétől. Annyira kívánja, hogy magán kívűl lesz, csak nem mer cselekedni. Miért?2011. dec. 26. 19:58
1/8 anonim válasza:
Talán a sok rossz tapasztalat miatt. Nehéz megfelelni a nőknek, ha nem nézel ki jól!
2/8 anonim válasza:
van ilyen is igen,vagy pedig valamiért gátlásos...és teljesen mindegy hogy jó nő e vagy sem...
3/8 anonim válasza:
nem bízik magában, fél hogy kudarcot vall
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg önbizalomhiányos, és/vagy kudarcok érték az ismerkedés/párkapcsolatok terén, fél a kudarctól stb. Tudtommal a férfi-nő viszonyban a fiú-anya viszony képeződik le, bár ez már inkább pszichológia, ahhoz meg nem értek.
5/8 anonim válasza:
Nekem volt már olyan, hogy oda mentem a buliban az általam legjobbnak vélt csajhoz, köszöntem neki és egyből rávágta, hogy van pasija. De volt már olyan is, hogy szintén a legjobb csajhoz mentem oda és akkor össze is jöttem vele, csók stb...de utána nem alakult ki komolyabb egyéb okok miatt.
Szal engem az feszélyez ilyen helyzetben, hogy mások látják, hogy pofára esel, elküldenek, visszautasítást kapsz. Vagy elmondja közös ismerősötöknek, hogy fel akart szedni, de nem jött neki össze :DD
Ettől függetlenül én poénra veszem ezt legtöbbször és próbálkozok, de be szokott jönni általában. Csak meg kell nézni kihez mész oda, mert egy atombombázó nem fog leállni akárkivel csak úgy.... valami extra kell hozzá
6/8 anonim válasza:
Azért mert fél a visszautasítástól, sajna egyes nőnek túl sok az elvárása, de attól még álmodozik az adott nőről.
7/8 anonim válasza:
mert fél a pinamumustól. vagy mert tudja, hogy nincs esélye nála, mint nekem sincs
8/8 anonim válasza:
mert kiröhögik abban a pillanatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!