Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy és vastag a pénisze? (! )
Figyelt kérdés
A barátomnak nagyon nagy és vastag a pénisze, és nekem még sohasem volt jó vele, mert mindig fáj ha bennem van. Éppen ezért nem szeretek együtt lenni vele. Emiatt ritkán van szex. Azaz van, de én inkább máshogy elégítem ki őt, csakhogy egy idő után neki ez kevés, amit szóvá is tesz (arrogánsan azt mondja pl hogy mikor voltunk már utoljára együtt, már megint nem akarod stb) én meg félek a fájdalomtól. Már többször elmondtam neki, hogy ezek a méretek túl nagyok nekem, de máshogy szívesen kielégítem. Azt mondja azt meg már unja. Még mielőtt bárki is azt mondaná, hogy megfelelően előkészítve kitágulok, annak elmondanám hogy én nagyon vékony vagyok, és mindössze 44 kiló. Persze lehet nincs összefüggés a testalkat, és a hüvely mérete között, de szerintem lehetséges hogy emiatt fáj mindig nekem. Tudom, a férfiak azt hiszik a nagy és vastag a jó, de lehet hogy a nőnek pedig fáj. Már tanácstalan vagyok nagyon.2011. dec. 26. 18:22
11/16 anonim válasza:
már ne is haragudj, de a 3.5 vastag éppen h vékony, a 18 meg pont jó! valamit nagyon elb@sztok 20
12/16 A kérdező kommentje:
3.5 cm vastagságnak nekem nagy az átmérője. Köszi hogy azt írod elszúrunk valamit.. A méreten nem tudunk változtatni.
2011. dec. 26. 19:00
13/16 A kérdező kommentje:
A másik az hogy te 20 éves vagy, én meg 30, tehát nem hiszem hogy a korod számítana a válaszodnál.
2011. dec. 26. 19:02
14/16 anonim válasza:
na tessék csajok, érdemes álomdoznotok a nagy fa szról...nekem nem mondom meg, hogy mekora van,de nem a legnagyobb.és eddíg minden csajom elégedett volt.és mielött jönne, hogy nem tudhatom, az orgazmus testi tüneteit nem lehet meg játszani.(pl.hüvely összehúzódás, ami kb fél percig tart, amit a csaj szándékosan nem tud anyi ideig csinálni)amit a kérdező tenni tud:segged is van, meg szád.ha az egyik nem, ott a másik, vagy a harmadik.ha azt mondja hogy unja, akkor meg lehet neki mondani hogy nem rajtad múlik, ha nem tetszik, lehet máshova menni.maradni fog, ha meg nem, akkor nem is szeretett anyira.
15/16 anonim válasza:
Szia! Megmérted neki? Teljes merevedéskor milyen hosszú( a tövétöl mérve) és az átméröje vagy a körfogata? A 14-16centi hosszú és 4centi átméröjü még teljesen normális, a "nagy" 18x5nél kezdödik..De gondold el, a kisbaba feje is ki kell férjen a hüvelyen..Talán azért mert félsz,nem vagy elég nedves..Nekem is volt barátnöm,akit "zavart" a méretem ( 22,5x6).. megijedtek töle.. ez különben magyar probléma..a francia nök is vékonyak,karcsúak - ök nem félnek..söt..!!
16/16 anonim válasza:
Kérdező,nekem is ez a problémám! Bár az én páromnak sokkal vastagabb... És ő spanyol,tehát szexmániás
Utolsó válaszoló... Persze,el is hisszük,hogy ilyenek a méreteid :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!