Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy és vastag a pénisze?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy és vastag a pénisze? (! )

Figyelt kérdés
A barátomnak nagyon nagy és vastag a pénisze, és nekem még sohasem volt jó vele, mert mindig fáj ha bennem van. Éppen ezért nem szeretek együtt lenni vele. Emiatt ritkán van szex. Azaz van, de én inkább máshogy elégítem ki őt, csakhogy egy idő után neki ez kevés, amit szóvá is tesz (arrogánsan azt mondja pl hogy mikor voltunk már utoljára együtt, már megint nem akarod stb) én meg félek a fájdalomtól. Már többször elmondtam neki, hogy ezek a méretek túl nagyok nekem, de máshogy szívesen kielégítem. Azt mondja azt meg már unja. Még mielőtt bárki is azt mondaná, hogy megfelelően előkészítve kitágulok, annak elmondanám hogy én nagyon vékony vagyok, és mindössze 44 kiló. Persze lehet nincs összefüggés a testalkat, és a hüvely mérete között, de szerintem lehetséges hogy emiatt fáj mindig nekem. Tudom, a férfiak azt hiszik a nagy és vastag a jó, de lehet hogy a nőnek pedig fáj. Már tanácstalan vagyok nagyon.
2011. dec. 26. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Probald meg ki sikositoval.
2011. dec. 26. 18:24
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Kérd meg csinálja finoman. De ha tényleg ekkora f*szfej én dobnám a helyedben. Keress magadnak itt az oldalon valakit. A kisp*csűek minden órában feltesznek itt egy kérdést.
2011. dec. 26. 18:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Ezen kívül a kapcsolatunkkal nincs semmi baj. Ezt leszámítva minden rendben van.
2011. dec. 26. 18:28
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
mégis mekkora? mondd meg neki h csinálja máshogy
2011. dec. 26. 18:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

te írtad: amit szóvá is tesz (arrogánsan azt mondja pl hogy mikor voltunk már utoljára együtt, már megint nem akarod stb)

ha így rója fel, és nincs benne megértés, akkor előbb utóbb máshol is lesznek problémáid vele... nem a legfontosabb dolog a sex, de egy életen át tényleg szenvedni akarsz mellette, egy idő után valószínűleg olyat fogsz keresni akivel jó érzés lefeküdnöd is...

2011. dec. 26. 18:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Akárhogy csinálja fáj. Mekkora? 18 cm hosszú kb, és kb 3 és fél cm vastag. Pontos méretet nem tudok, mert nem méregetem neki.
2011. dec. 26. 18:37
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

sok síkosító mást nem tudsz tenni, én is ezzel küzdöttem az elején a párommal és jöhetnek itt mások, hogy kellő előjáték meg tágítás meg stb.

A szex nálunk úgy néz ki, hogy beteszi a párom és kb. 5 lökés és én már el is megyek! :)

2011. dec. 26. 18:39
 8/16 A kérdező kommentje:
Sikosítót is próbáltuk. Úgy sem volt jó, és számomra illúzió romboló is hogy na még egy kicsit rákenek mert ez kevés...
2011. dec. 26. 18:41
 9/16 anonim ***** válasza:
hát akkor az elején is indíts sokkal ... nekem pl a mentolos jött be nagyon , nem tudom miért lehet mert tompítja a "jegelés" a feszítést :D
2011. dec. 26. 18:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek úgyis szakítás lesz a vége, mert ha nem elég neki a szex akkor majd keres mást...
2011. dec. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!