Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy velem minden pasi csak szórakozik?
Annyi pronyóval találkoztam már hogy az valami hihetetlen...Egyik fiú se akar komolyat mind csak d.ugni akar.
Mielőtt valaki azt hinné hogy a "macsókra" megyek akkor leszögezném hogy nagyon nem így van,ha már látok a srácban egy kis fantáziát megadom neki az esélyt. De eddig csak gyökerekkel találkoztam. Komolyan nem értem mit néznek ki belőlem...nem rakom ki semmim,mégis mindig megkapom hogy igazából ők csak kamatyolni szeretnének...
a-a, rosszul közelíted meg a dolgot!
nem a fiúk szórakoznak veled, hanem te választasz komolytalan fiúkat! a kettő nem ugyanaz...
Sajnálom, de nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert nekem is ez a problémám. Én sem macsókra megyek rá, tök normális fiúkkal kezdek, de idő közben kiderül, hogy igazából csak meg akar dugni. Pont most a közel múltban történt, hogy elkezdtem egy fiúval komolyabban ismerkedni, normálisnak tűnt, aztán egyik este, mikor találkoztunk, elkezdett nyomulni. Én még szűz vagyok, mondtam neki, hogy nálam ez így nem pálya, ő viszont nem akar kapcsolatot. És ez csak egy eset, több ilyenben is volt részem.
19/L
Nem tudom. Engem annyi csaj átvert már, hogy nem csajozom. Van egy szép barátnőm aki engem szedett fel. Ha egyszer szingli leszek, akkor sem fogok csajozni. Minek? Úgyis minden csaj vagy azt akarja hogy vegyél neki ilyen-olyan sz*rokat, hurcolászd bulizni ahol flörtölhet más pasikkal vagy csak dugni akar. A normális kapcsolat az luxus, de meguntam hogy idegesítsem rajta magam, inkább élem az életem és megbecsülöm azt aki megbecsül engem és kellettem annyira, hogy a nem macsókülsőm ellenére kezdett velem.
Egy jófiú.
Aki keres, az talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!