Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek számít az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek számít az ha vki szeret titeket? Becsülitek valamire?

Figyelt kérdés
egyedülálló vagy
2011. dec. 26. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11:33 Töketlenné a sok visszautasítás tesz egy pasit, a humor nem számít nektek, udvarlással pedig nem megy semmire az ember, ha külsőre nem jön be.
2011. dec. 26. 11:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
És azokat is imádjuk akik siránkoznak és belemerülnek az önsajnálatba...Ne haragudj, de neked számít, hogy néz ki egy csaj? Nyilván igen. Akkor miről beszélünk?
2011. dec. 26. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Jól esik, ha szeret, de ez azért nem minden, még ha ez nagyon gonoszul is hangzik. Ha én nem érzek iránta vonzódást, akkor inkább sajnálom, hogy szeret, de nem tudom viszonozni. Persze a külső is fontos, de messze nem ez a legfontosabb, bár kinek mi. Nekem pl. egy fiúban elsősorban a humorérzéke fog meg, hogy ha szar napom volt az egyetemen, akkor akár egy mondattal föl tudjon vidítani, ennyi.
2011. dec. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!