Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető egy 30 éves férfiról, hogy nincs senkije, és elvan egyedül 2-3 éve?
Ne gondoljam azt, hogy szeretője van? Még ha nincs is komoly kapcsolata?
Rosszul gondolom, ha azt mondom, én még nem láttam olyan férfit, aki tartósan egyedül lenne, még ha nincs is párja?
Mi nők évekig elvagyunk egyedül, anélkül, hogy szexuális partnert tartanánk, persze van kivételes nő is sajnos. A férfiak miért nem bírják ki?
Jól esik, hogy ezt írjátok, köszi.
Nem szeretkeztünk, csak ismerkedünk még. Érzelmileg kötődünk egymáshoz, csak hülyék vagyunk beismerni. :)
miért ne lenne elképzelhető? na nehogy a női nemnek szobrot állítsunk az erkölcsi példamutatásuk miatt! nyilván azért van annyi ri*...
pont, hogy a nők akikre inkább jellemző a párkapcsolati függőség.
Nekem eddig soha nem volt barátnőm. Nem azért, mert így akartam, egyszerűen így alakult. Ki lehet bírni, de nehezen, legalábbis én egyre nehezebben bírom. Viszont ennek ellenére csak szexkapcsolatra nem vágyom, fontos számomra is az érzelem.
Talán 2012 hoz valami jót...
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!