Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a talpverést?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok,és felizgulok rá,ha látok egyet,de szivesen venném,ha az enyimet is elvernék.
Egyedi,vagy nektek is vannak ilyenek?Barátnőmnek nem merem elmondani,mert nem venné jó néven.
2011. dec. 25. 23:51
3/10 A kérdező kommentje:
Első,nem úgy gondoltam!Gyengéden,de azért fájjon!
2011. dec. 25. 23:59
6/10 anonim válasza:
Gáz ha már ennyit se kérhetsz a nődtől.
7/10 SmPasi Mamusz válasza:
Én is fiú vagyok. És én is szívesen adnám és kapnám is a talpverést!
9/10 anonim válasza:
Játékosan még jó, de ha kínzás ügyileg akarod csinálni, akkor pár tipp:
1. Kötöztesd össze magad! A lábaidat a sípcsontnál kötözd össze! Majd hajtsd rá a hátadra! Segítség kell a továbbihoz!
2. Köttesd össze a kezeidet, majd köttesd össze valakivel a hátadra hajtott lábaiddal! Legyen jó szoros!
3. Kész is vagy! Most már csak valakinek ütlegelni kell jó erősen a meztelen talpaidat.
Egyébként szar érzés.
Mindenesetre velem ezt iskolában délután csinálták meg.
De legalább mindenki sorra került. :D
10/10 SmPasi Mamusz válasza:
Mikor csinálták ezt Veletek? Mit jelent azt hogy mindenki sorra került? Az egész osztály? És miért kaptátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!