Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek az nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skate girl kérdése:

Fiúk szerintetek az nagyon gáz, hogyha sportos a stílusom? Nektek milyen lányok jönnek be? Az elegánsabbak vagy a sportosabbak? 18/L

Figyelt kérdés
És belsőre? mondjuk olyan aki megmondja mit gondol mindig, mégha az rossz is, vagy az olyan aki nyalizik mindenkinek? légyszi, fontos lenne
2011. dec. 25. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Skate girl....:D
2011. dec. 25. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem a pucér lányok jönnek beee
2011. dec. 25. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg, ne legyél gerinctelen, mondd ki amit gondolsz. Ja és nézzél ki jól.
2011. dec. 25. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
elágánsabbak, de tudjanak lazábbak is lenni, mondják meg amit gondolnak, de ha kell diplomatikusak is tudjanak lenni, nyalizósak ne legyenek, és legyen annyi eszük, hogy maguk is el tudják dönteni, hogy mi gáz, és mi nem
2011. dec. 25. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem senkit sem zavar, ha egy lány szeret sportolni. És attól még nézhet ki jól, hogy sportosan öltözködik. Belsőre? Legyen okos(vagy legalábbis ne legyen hülye), álljon ki magáért, tudja, hogy hol a határ.
2011. dec. 26. 00:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Eddig bejössz, bár nem tudom, az arcod milyen.
2011. dec. 26. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
A sportos csajok a legjobbak, én sok srácot ismerek köztük magamat is beleértve, akiknek bejönnek az ilyen csajok. Szóval, ha emellett te jól érzed magad a börődben, akkor maradj olyan ahogy neked jó. Belső: nekem tetszik, ha egy lány határozott és kedvesen tudja irányítani az embert, ugyanakkor az is jó, ha picit "nyalizós" és aranyos ha szeretne vlamit, +pont ha érti a tréfát, ha tud gyerekes is lenni, ha nem dohányzik, legyen kedves, szigorú, határozott, aranyos, okos. NE LEGYEN RAFINÁLT. Talán ennyi, de ez csak az én VÉLEMÉNYEM. :)
2011. dec. 26. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
En sportos vagyok, imadjak a pasik. Focizom, teniszezem es amerikaifocizom. Ha van idom meg kondizom es futok.. Sportrol, autokrol, barmirol tudnak velem beszelni. Szoktam noiesen oltozkodni, de nem szeretem. Dogosnek erzem magam sportszarban es mezben is, es annak is latszom. :) 20/l
2011. dec. 27. 00:15
 9/9 skyysblue válasza:
Általában az jön be akinek ajtót nyitok.
2012. júl. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!