Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy cigánylán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy cigánylányba, és én sem vagyok számára közömbös, viszont félek attól, hogy ha összejövök vele, mit fognak rólam gondolni az emberek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon aranyos, kedves és jólelkű lány. Teljesen cigány, de a viselkedése egyátalán nem cigányos, csak cigányzenét hallgat. Nyomatékosan megkérnék mindenkit arra, hogy a kérdésre válaszoljon, és ne nyissatok a faji-megkülömböztetésről vitát!
2011. dec. 25. 22:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Ellent mondasz a kérdésednek...azt mondod,hogy ne nyissunk faji-megkülönböztetésről vitát,de a kérdésed meg azért tetted fel,mert a bőrszínével van probléma...
2011. dec. 29. 00:07
 12/12 anonim válasza:
szerintem meg ne foglalkozz mások véleményével.....!!!! tedd azt ami neked jo..ne hallgass senkire..csak a szivedre......!!
2013. aug. 21. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!