Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány évesekkel feküdnének le? (kort is írjatok)
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 21:23
31/55 anonim válasza:
Ez esetben kaphatok valami felhomályosítást a dologról, mivel valszeg akkor jobban tudok(tudunk) segíteni.
32/55 A kérdező kommentje:
mert az idősebb pasik általában mindig a tőlük fiatalabbra buknak!...legalább is az én fiú haverjaim igen 21 évesek
2011. dec. 25. 23:16
33/55 anonim válasza:
Az biztos, hogy a mai 12-13 éves lányok manapság már nagyon eldurvultak és minél érettebb pasikra hajtanak, akik ugyebár tapasztaltabbak. Ha az adott lány pedig már elég érettnek néz ki meg úgy is viselkedik, akkor egy férfit, aki nemi életének teljébe van nem lehet túl nehéz (erkölcstől függ)ágyba vinni. Persze én itt most 14-16 éves srácokra gondolok, 21 éveseknél szerintem 15 évesnek kellene lennie a legfiatalabb kategória.
34/55 A kérdező kommentje:
igen 15-16 éves lányokkal kezdenek ki, én nem állok útjukban, az igaz h vannak manapság ilyen kislányok, de ez már csak nem az én gondom, én nem vagyok ilyen hálát adok a jó istennek!!!!!
2011. dec. 25. 23:30
35/55 anonim válasza:
Jól teszed, engem is visszataszítanak a mai kis ribancok... De szerencsére azért maradt még pár normális-szép csaj is :)Egyébként azt mondom, hogy azért néha kell is a ribi, mert feszültség levezetésre azért jó az néha, de nekik normális barátjuk sohasem lesz és ez a lényeg, örökké csak kiélt khm-k lesznek.
36/55 A kérdező kommentje:
én olyankor csak egy cigit szívok el, ha lefekszek valakivel akkor az ne csak futó kaland legyen!
2011. dec. 25. 23:39
37/55 anonim válasza:
A mondat első felével nem értek egyet, nem dohányzom, halált okoz :D De a másodikkal már egyetértek.
Amugy mostmár eléggé a végén járunk szóval akár fel is fedheted a korod :D
38/55 A kérdező kommentje:
Én sem dohányzom, csak akkor ha bánatom van vagy mérges vagyok, lenyugtat! :) tippelj, majd én rá mondom az igent vagy a nemet! :)
2011. dec. 25. 23:56
40/55 A kérdező kommentje:
teli találat! :) gratulálok :)
2011. dec. 26. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!