Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány évesekkel feküdnének le? (kort is írjatok)
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 21:23
2/55 anonim válasza:
Én 14 és 50 év között bárki nőnemű emberi lénnyel. Igaz, h a külsőm miatt nem válogathatok. 26/F
3/55 anonim válasza:
Látom, nem vagyok ezzel egyedül :D
4/55 A kérdező kommentje:
sztem a 14 az egy kicsit fiatal, ink mikor már betölti a 15-t.......
2011. dec. 25. 21:30
5/55 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek más az ízlése, korban is meg ilyenekben, de azért szerintem korfüggő is a dolog, egy 20 éves srác, nem nagyon kíván egy 40-es nőt (normális esetben). Viszont egy 40 éves férfi már akár egy fiatalabb hölgyel is kipróbálná szerintem, de mint mondtam ez nagyrészt ízlés kérdése.
Miért mennyi idős vagy?
7/55 anonim válasza:
UI: utolsó előtti válaszoló vagyok, még annyit hozzáfűznék, hogy én spec 15 éves vagyok, de 13-tól 16-ig (akár lehet 17 is) ha tetszik a csaj akkor persze lefeküdnék vele.
8/55 A kérdező kommentje:
az igaz h annak a valaki korától is függ, de sztem a mai világban már minden megtörténhet! :) ...... 13? jézus
2011. dec. 25. 21:36
9/55 anonim válasza:
jó igaz 14 évest nem dugnék meg de azért orál belefér
10/55 anonim válasza:
hát igen 13, épp az előbb írtad, hogy már bármi megtörténhet :D Miért te mennyi idős vagy, már azért is érdekel, ha ennyire ki vagy borulva a 13-tól ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!