Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a teóriámról? Lehet, hogy a lányok mégsem a pénzre buknak?
A lényeg, hogy szerintem őket nem fizikailag vonzza a pénz. Hanem az életérzésre buknak, amit a pénz képvisel.
20 éves, győri, egyetemista fiú vagyok, hétvégenként átjárok Ausztriába, legfőképpen Bécsbe melózni. Mikor szünet van, akkor gyakrabban is. Egy 12 órázással keresek annyit, mint otthon 9x8 órázással, 450-es diákmunka órabérrel. És ezt csinálom idestova két éve, kis matekkal be lehet nagyjából lőni a pénzt, amit 20 éves koromra magamtól kerestem.
Na de nem ez a lényeg, de valamilyen szinten kapcsolódik a konklúzióhoz, ezért írtam. Ismerőseimet, akik elmentek érettségi után melózni, havi nettó 90-ért, vagy egyetemistatársaimat, akik kapnak havi 15-25 ösztöndíjat, gyakrabban gazdagabbnak gondolják, mint engem. És ez nem azért van, mert szakadt ruhákban járok, ők meg nem, mindegyikünknek megvan a maga stílusa, én inkább a sportos-elegánst képviselem.
És most jön a lényeg. A lényeg, hogy a lányoknak az tetszik, ahogy az illető előadja, hogy "van pénz nem számít, tele vagyunk lóvéval, azt teszünk, amit akarunk, szarjunk bele mindenbe, a világkirályai vagyunk." Hogy a 90 nettót kereső ember a fizetésének felét ötezresekben tartja összecsíptetve, és akárhova elmegy, csak kivágja nagy lazán az asztalra, vagy összespórol pl. egy 100 ezer forintos iPhone 4S-re, és akárhova megy, szintúgy ezt mutogatja. Szintúgy az ösztöndíjjal villogó ismerőseim, akik amint megkapják a 20 ezret, azt villogtatják mindenhol, azt a látszatot keltve, hogy ők akármikor, akárhol előrántanak egy 20 ezrest a zsebből.
Szóval ahogy írtam, én sem vagyok csóró, és nem is kell eltartanom magam, szerencsére normális családban élek normális anyagi körülmények között, egyszerűen ezt csak a jövőm miatt rakom félre. De engem úgy neveltek, hogy ne menőzzek a pénzemmel.
Szóval összegezve, ezekre az emberekre konkrétan a pénzük miatt buknak a lányok. Hanem jól közvetítik a független, gondtalan életet, és hogy azt tesznek, amit akarnak. Pedig lehet, hogy nem is olyan gazdagok, mint amilyennek látszanak. Tehát a sok pénz helyett lehet elég csak az, hogyha azt mutatod, hogy neked sok pénzed van.
"szerintem nem mondok újat azzal, hogy rengeteg ilyen látszat ember van a világon és mind jók a nőknél!"
Bizonyos csajoknak biztos ez számít. De ha neked pont ezek a csajok jönnek be, akkor te is csak egy felületes pali vagy, mi alapján szólód meg őket?
A normális lányoknak nem ez imponál. Ha pedig neked a hülyék kellenek - szíved joga, de azzal csak magad minősíted.
Savanyú a szőlő 79%-os. :)
Könnyű erre fogni, hogy nincs sikered a nőknél.
És azt sem mondanám, hogy nincsenek olyan nők, akikről te írsz, de hogy messze nem a többség az biztos.
Nekem pl. sosem volt olyan pasim, akinek jobb anyagi helyzete lett volna nálam. És ez sosem volt gond.
Nem tudom, nem hiszem, hogy annyira meg tudnám játszani magam, hogy én is full pénzesnek tűnjek, ahogy a többiek csinálják. Elég jó színész vagyok amúgy, de nem érezném jól magam tőle.
Az biztos, hogy majd idősebb koromban szeretnék venni egy Ford Mustangot. Nem menőzésképp, hanem mert azt a kocsit egyszerűen nekem találták ki, főleg amelyiken a Shelby végez utómunkálatokat. Azt valahogy így kell elképzelni:
Kíváncsi vagyok, ez az autó puszta jelenléte mennyiben fogja befolyásolni a lányokat.
Igazad van, de a faszari pasikat se szeretik a csajok. Gondolj bele a helyükbe. Te vagy a csaj, elmész randizni, és rajtad spórolnak, egy ital után már ugy kérdezik meg h nem kérsz mást? Nem azt mondják h igyál még vmit....
A pénzt ha költesz a csajokra akkor azt érzik h fontosabbak neked mint az anyagiak, és aki szorong a pénzzen, az nem tudja élvezni az életet, és azzal nem jó.
Nyilván a felvágós műmájerek is taszítóak. Velük az a baj, h megjátszák, h nem a társaságukkal akarnak csajt szerezni, hanem a pénzükkel. Ne foglalkozz vele!
Keres konzervatív egyszerü, spórolós lányt, aki hozzád passzol.
"Te vagy a csaj, elmész randizni, és rajtad spórolnak, egy ital után már ugy kérdezik meg h nem kérsz mást? Nem azt mondják h igyál még vmit...."
Egyiket se mondja, majd én eldöntöm. És én fizetem - az enyémet mindenképpen.
De az is sokat elmond egy pasiról megjegyzem, ha olyan helyre hív el, ahol nem tud kifizetni egy második italt... Az elsősorban azért kiábrándító, mert arra utal, hogy jobbnak akarja feltüntetni az anyagi helyzetét, mint amilyen. Inkább vigyen el egy olcsó helyre.
Egyébként meg általában én fizetem az én részemet, nagyon ritkán hagyom, hogy meghívjanak.
savanyú vagy sem, lényegtelen... a lényeg az, hogy több a számító mint a rendes. szerencsére vannak azért rendesek is, de közel sem annyi mint amennyire igény lenne.
de nem irigykedem senkire, mert megtehetném, hogy felvágjak, de távol áll tőlem. saját döntés! mindenki tudja, hogy a süllyedő hajót először a patkányok hagyják el...
Úgy látszik ez a lényeg, mondani és mutatni, hogy van pénz, akkor is, ha amúgy nincs is sok.
Múltkor is, gyereknek csörög a telefonja órán, kirohan felveszi, visszajön, majd félhangosan bejelenti, hogy "hehhh, félmilliót kerestem ezzel a hívással".
Félig röhögve mondom, "jajj b@zmeg ne vetíts már ennyire". A srácnak van egy ismerőse, aki mosóport importál Németországból, és itt adja el, ő pedig amolyan értékesítője neki, hogyha rávesz valakit mosóporvételre, akkor kap belőle egy kis jutalékot. Nem hiszem, hogy a mosóporbizniszben ekkora üzlet van. Messziről jött ember esete.
De ha mégis igaz volt, és ennyit keresett a telefonhívással, akkor is mi a szarért kell bejelenteni, volt ilyen kérdés egyáltalán?
Ez ilyeneket nem értem egyszerűen. Erre a nevetséges szintre meg nem akarok lesüllyedni, pedig ahogy már leírtam, jóval jövedelmezőbb kinn dolgozni, mint itthon.
Kedves LadyLee!
Engedd meg, hogy lehessen más a véleményem, mint a tiéd. Én pl. veled nem értek egyet, de mégsem hurroglak le.
Az viszont látszik, hogy mennyire kiéled magad ebben a témában. Szinte lubickolsz benne. Kár, hogy a stílusod olyan, amilyen.
Valószínűleg te egy karrierista, feminista, emancipált, és főleg egyedülálló (pardon: szingli) vagy, és ha nem változtatsz a modorodon, akkor az is maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!