Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányoknál melyik szépséghiba taszít benneteket a legjobban?
Ha túl sovány, túl kövér(pl: ronda ha lötyög a feneke, de az is ha nincs neki)
Ronda rohadozó fogak, ápolatlan ronda, kócos vagy tetves haj, testalkat.
Valaki az elején írta h a narancsbőr ellen lehet tenni. Üzenem neki h ha valakinek van fölös 200 ezer forintja a drága kezelésekre (meg krémekre amik egyébként semmit se érnek) amik nem is biztos h használnak akkor persze ki lehet a narancsbőrt halványítani. Amúgy meg könnyű öszekeverni a striákkal, csak azok még rosszabbak.
Láttam én már olyan lányt aki "elől deszka hátul léc" nagyon kis sovány semmi fölös kiló nincs rajta mégis csíkos a feneke. És van barátja, tök cuki, kedves lány.
Nekem meg fél év alatt nőtt meg a mellem C kosárra, 12 évesen. Évekig nagyon csúnya striás volt, most is ha nagyon megnézi valaki észe lehet venni. És 12 évesen mégis hogy lehet elvárni egy hatodikos kislánytól, hogy tudatosan előre kezeltesse a bőrét mindenféle kencékkel?
De kívánom h annál nagyobb hibája ne legyen a barátnődnek, h van egy kevés csík a lábán/derekán/mellén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!