Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsikulcs lóbálós csajozás hatásos?
Ki akarom próbálni a csajozás új fajtáját. 19/f
Nincsen kocsim, de arra gondoltam, hogy veszek egy BMW kocsikulcsot, persze nem igazit csak arra hasonlítót és elkezdem majd lóbálni egy buliban. Így van esélye a csajozásnak ?
Barátom... Nincs kétség bennem ,hogy ha ezt megpróbálod akkor messze te vagy a legszerencsétlenebb tini aki életében valaha nőzni próbált.
Ez a létező legnevetslgesebb és előitéletektől hemzsegő baromság amit itt valaha olvastam.
Ezzel az erővel akár a gatyádat is kitömheted szalámival és mutogathatod a feszülő nadrágod. PONTOSAN ugyanannyira sikeres taktika mindkettő. (semennyire)
Ha esélyt akarsz a csajozáshoz, akkor 3 dolgot tanulj meg : Humor, magabiztosság, intelligencia. Ha ez a három megvan akkor nyert ügyed van. Ennyi.
Kedves utolsó,
Ha ez így menne tökéletes világunk lenne, nem gondolod ?:)
Ez nem új fajta, mert nagyon sok nyomorék alkalmazta már, de hát vannak, akiknek jók a lehúzós kihasználós kis ribancok, akikbe csak az nap legalább 5-en ürítettek. De ha neked ez kell, hajrá.
Ha már megveszed a kamu kulcsot, akkor agyat is kérjél mellé, mert annak még hasznát fogod venni.
Szerintem oltári nagy ötlet, hallod de most komolyan csináld meg! Ne hallgass itten senkire sem ugyanis semmi vesztenivalód NINCS öregem. Vagy lesz egy nagyon jó csajod egy dugáshoz, ha meg rosszul sül el és a kocsira kerül a sor akkor meg jól kiröhögöd a sz*rk*rvát hogy ezt b*szopta :DD Utána hidd el nagyra néznek hogy ennyire beszopattál egy hülye ribancot :D
Szóval Hajrá!
Javaslom, hogy előbb nézd meg hogy néz ki egy BMW kulcs:DDDDDDDDDDDD
Azt nehezen fogod lóbálni:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha csak nem kötsz rá valami zsineget:))))))) te f@@@@@sz!:))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!