Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozás? Nem gáz?
Ha csak úg yodamégy, hogy sziahellóösszejövünk-e, akkor abban túl sok jót nem látok. Valószínüleg elküld, és hülyén fogod érezni magad.
Ha már van egy barátibb viszony, abból szerintem tovább lehet lépni valami több felé.
Ezt először is nagyon jó hogy észrevetted. Sokan csak várják a sült galambot és keseregnek, hogy senkinek nem kellenek.
Másodszor én nem ajánlom, hogy osztálytárssal kezdj járni. Nekem se jött be, és nem ismerek olyat akinek ne lett volna rossz vége. Túl közeli, minden nap együtt lesztek, és főleg fiatalon ez nagyon sok tud lenni egymásból.
Amúgy ha ennek ellenére is szeretnél próbálkozni, akkor semmiképpen se társaságban kezdj neki. Az ciki. Építsd fel. Ha nem ismered, nem vagytok barátok, akkor kezdj el ismerkedni, barátkozni vele. Udvarlást sem véletlenül találták ki :). Csak arra azért vigyázz, hogy érzékelje, hogy te nem csak a barátja akarsz lenni, mert ha berak a legyünk csak barátok kategóriába akkor onnan már nem kerülsz ki többet.
igazából nem is osztálytárs a kiszemelt hanem évfolyamtárs és nem a fél világ előtt akarok vele kikezdeni hanem mondjuk 2 esben egy buliban beszélgetünk meg ilyesmi
csak az lenne gáz, hogy ha mondjuk azt mondaná udvariasan hogy nem akar járni akkor biztos elmondaná a barátnőinek és gáz lenne így összefutni velük
és mondjuk hogyha visszautasít de feltételezzük jobban megismer(pl beszélgetünk néha napja mint barátok) akkor lehet hogy belém szeretne?
Beszélgess vele, ismerkedjetek és hívd el időnként. Figyelj rá. Nem kell elsietni semmit sem. Ha kicsit jobban megismeritek egymást, akkor tényleg meg tudjátok a másikat. Lehet, hogy tényleg nem tud elmenni veled az első 1-2 alkalommal, de ha szimpi vagy, akkor ő fog javasolni hasonlót.
Nálam ez kb. 150%-os hatékonységgal működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!