Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Az baj, ha 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az baj, ha 18 éves létemre néha úgy viselkedek, mint egy 6 éves kölyök?

Figyelt kérdés

Néha, pl. suliban csak úgy rámjön az 5perc és mindenféle hülyeséget beszélek meg csinálok és mindenen röhögök, vigyorgok, beszólok mindenkinek. pl. a legjobb haveromat aki eléggé komoly gyerek, addig-addig szivatom, hogy néha már bunyózunk, persze csak úgy barátosan. :D Ilyenkor szokták mondani, hogy "hány éves vagy bmeg!? "

Meg annyi baromságot össze tudok hordani, hogy az hihetetlen és szerintem az olyan dolgok viccesek, mint a Jackass, meg a Kenny vs Spenny, szóval az ilyen állatságok xD, de szerintük ez inkább siralmas, pedig ők is vigyorognak.

De! Tudok komoly is lenni, sőt általában ilyen vagyok, lehet velem komolyan beszélni.

2011. dec. 24. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ezt embere válogatja.

személy szerint én az olyan embereket nem bírom eltűrni magam mellett, akik oda vannak rakva mint egy merev bré és néznek ki a 2 lyukból, soha/semmin nem bírnak nevetni és ha ez nem elég, emellett sznob f_szkalapok is.

mi a padtársammal verjük szét egymást órán, de az tényleg fáj. :D

lehet hogy elcsépelt, de meg kell találni az arany középutat.

2011. dec. 24. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Az én barátom is ilyen, ő 17 éves. Az elején egy picit zavart, de most már egyáltalán nem :D Szokták mondani, hogy barátod normális? Na, az ilyen embereket leszarom...

Légy önmagad :)

2011. dec. 24. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:
17-18 évesen énis többnyire bohóckodtam suliban bár én nem b*sztattam másokat, meg úgy igyekeztem jó viszonyt kiépíteni másokkal, de aztán manapság (20 évesen :D)kicsit változtam , köszönhetően annak h fősulin kevés olyan embert ismertem meg aki bírja az efféle dolgokat, a legtöbb forma sajnos nagyon szürke és nem vevő a hülyéskedésre...éppen ezért ez az énem mostmár a suli kapuin kívülre korlátozódott sajna.Amúgymeg sok csaj nem tudja ezt elviselni abból adódóan, hogy nincs humorérzéke,nemtud ellazulni,szorongása van,gátlásos, fél felvállalni magát mások előtt vagy ezek tetszőleges kombinációja ^^:D egy haveri körömből 2 srác ilyen lányt fogott ki, az lett az eredménye , h egyre kevesebbett jöttek velünk pl. biliárdozni vagy margit szigetre pipázni, sörözni a srácok, mint később persze kiderült a kis piicsák miatt, mer ők nem igényelték az ilyesmit... :D f*szse tudja hogyvan ez...persze még együtt vannak ,azóta mindkét srác enyhe jellemváltozáson ment át , amit ők nem feltétlenül vesznek észre de mi igen. SZVSZ az ilyen lányok csak közösségrombolásra képesek, úgyhogy maradj olyan amilyen természetedből adódóan vagy, ne változz meg =D
2011. dec. 24. 22:30
 14/17 A kérdező kommentje:

ááá amikor mi bunyózunk azis fáj ám xD! 3as szorzót vezettem be szóval amikor ő már nagyon ideges lesz, megüt, de én 3szor adom vissza x).

nade most komolyan! őt csak az érdekli hogy minél jobb jegyeket kapjon (eddig csak egyszer nem volt kitűnő) és szerintem ez hülyeség, mert sok idő megy el a tanulással, én meg megelégszek a 4essel, úgy hogy semmit se tanulok. próbálnám őt kirángatni ebből, de eddig nem nagyon jött össze. egyszer sikerült elhívni bulizni, csak akkor is én egy kicsit nagyon berúgtam, ő persze józan maradt és feltöltött a youtubera, utána elég hamar hazament. de én nem is bánom, mert a többi haver szakadt a röhögéstöl rajtam még kb két hónapig. xD azóta se sikerült elhívni, de úgyérzem hogy mostmár feladom. :/

2011. dec. 24. 22:43
 15/17 A kérdező kommentje:
utolsó! úgy érted, hogy olyan lányt fogott ki,aki olyan, mint én?
2011. dec. 24. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:
félreérthetően fogalmaztam?! :D olyan lányt fogtak ki akik antiszocok ez a lényeg
2011. dec. 24. 23:17
 17/17 nijuugo válasza:

Szerintem nem baj, ha NÉHA 6 évesen viselkedsz.

Sajnos én általában akkor vagyok ilyen, amikor valami fontosról lenne szó. De én is túlzásba viszem néha barátnőimmel a hülyülést és rámszól akkor már tudom, oké most vissza kell fognom magam.

Az a tanácsom kérd meg egyik haverod ha nagyon barmulsz szóljon rád és te akkor abba hagyod.

2012. jan. 5. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!