Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az baj, ha 18 éves létemre néha úgy viselkedek, mint egy 6 éves kölyök?
Néha, pl. suliban csak úgy rámjön az 5perc és mindenféle hülyeséget beszélek meg csinálok és mindenen röhögök, vigyorgok, beszólok mindenkinek. pl. a legjobb haveromat aki eléggé komoly gyerek, addig-addig szivatom, hogy néha már bunyózunk, persze csak úgy barátosan. :D Ilyenkor szokták mondani, hogy "hány éves vagy bmeg!? "
Meg annyi baromságot össze tudok hordani, hogy az hihetetlen és szerintem az olyan dolgok viccesek, mint a Jackass, meg a Kenny vs Spenny, szóval az ilyen állatságok xD, de szerintük ez inkább siralmas, pedig ők is vigyorognak.
De! Tudok komoly is lenni, sőt általában ilyen vagyok, lehet velem komolyan beszélni.
ezt embere válogatja.
személy szerint én az olyan embereket nem bírom eltűrni magam mellett, akik oda vannak rakva mint egy merev bré és néznek ki a 2 lyukból, soha/semmin nem bírnak nevetni és ha ez nem elég, emellett sznob f_szkalapok is.
mi a padtársammal verjük szét egymást órán, de az tényleg fáj. :D
lehet hogy elcsépelt, de meg kell találni az arany középutat.
Az én barátom is ilyen, ő 17 éves. Az elején egy picit zavart, de most már egyáltalán nem :D Szokták mondani, hogy barátod normális? Na, az ilyen embereket leszarom...
Légy önmagad :)
ááá amikor mi bunyózunk azis fáj ám xD! 3as szorzót vezettem be szóval amikor ő már nagyon ideges lesz, megüt, de én 3szor adom vissza x).
nade most komolyan! őt csak az érdekli hogy minél jobb jegyeket kapjon (eddig csak egyszer nem volt kitűnő) és szerintem ez hülyeség, mert sok idő megy el a tanulással, én meg megelégszek a 4essel, úgy hogy semmit se tanulok. próbálnám őt kirángatni ebből, de eddig nem nagyon jött össze. egyszer sikerült elhívni bulizni, csak akkor is én egy kicsit nagyon berúgtam, ő persze józan maradt és feltöltött a youtubera, utána elég hamar hazament. de én nem is bánom, mert a többi haver szakadt a röhögéstöl rajtam még kb két hónapig. xD azóta se sikerült elhívni, de úgyérzem hogy mostmár feladom. :/
Szerintem nem baj, ha NÉHA 6 évesen viselkedsz.
Sajnos én általában akkor vagyok ilyen, amikor valami fontosról lenne szó. De én is túlzásba viszem néha barátnőimmel a hülyülést és rámszól akkor már tudom, oké most vissza kell fognom magam.
Az a tanácsom kérd meg egyik haverod ha nagyon barmulsz szóljon rád és te akkor abba hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!