Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak bejön ha, gonoszul viselkedek, és csak a sötét énemet adom ki?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 21:40
1/28 anonim válasza:
XDXDXDXDX mi vagy te valami sith-lovag?
2/28 anonim válasza:
általában igen,de hosszútávon nem.
3/28 anonim válasza:
Hű tényleg? :O Az komoly xd majd kipróbálom :P
4/28 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert én egy kicsit ilyen vagyok.
2009. nov. 7. 21:49
5/28 anonim válasza:
NEM. Csak kicsinálod vele. Békét, boldogságot szeretnénk, nem egy balf.szt a nyakunkra..
6/28 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem igazán nyerő dolog.
De mi az, h sötét oldal?
Ha bunkózásra gondolsz én a csaj helyében tuti, h elküldenélek melegebb éghajlatra!
De ha úgy érzed, h a lány vevő a humorodra, akkor hajrá.
7/28 anonim válasza:
Miben mutatkozik meg? Pl. 12 éves lányt az éjszaka közepén elkapsz, és csorgó nyállal mondod Neki: "mwáháhá, megkeheféllekkhh!"?
8/28 anonim válasza:
Egyszer olvastam az egyik újságban, hogy a lányoknak bejönnek a rosszfiúk, de később ..kénytelenek" kiábrándulni belőlü. Szóval attol függ, hogy milyen hosszú kapcsolatot szeretnél
9/28 kolosszus22 válasza:
Mától a te neved: Darth Vaderrr!!!:D
10/28 anonim válasza:
Nincs is annál izgatóbb, ha a pasi már a randi elején leharapja egy csirke fejét. Tuti siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!