Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nincs sosem fium?
Sokaknak tettszem .Igaz nekem ok nem igazan jonnek be.De nem utasitom oket kokretan vissza.Nem vagyok sem bunk es csunya sem se buta .Atlag vagyok .Rossz szokasaim sincsenek nagyon meg semmi se.Mindig kerdezik miert nem jarok valakivel vagy miert nincs palim.Mondom nem tudom mert most ez van meg igy jott ossze...Volt mar baratom par meg flortoltem is sokakkal de valahogy mar egy eve senki.Max nyaron egy hetre :( Most is tettszik egy fiu igaz hogy 17 volt en meg 13 vagyok de a kor nala nem negyon szamit ahogy tudom masoktol is)De most mar o se johet szoba mert engem akkor is inkabb kislanynak tart mint jo csajnak. :(.Mindenkinek jo kiveve nekem .Mindenkiinek van valakije de itt meg semmi kulonosebb nincs mint mindig.Valamit lehetne tenni mert nagyon sok lehetosegem mondjuk nincsen csak nyaron az meg csak egy vagy ket het.Nekem sose lesz senkim se?
Vagy mi mert mar sok ideje nem volt.Az elozo pali miatt nagyon szar meg mindig hogy kicsinek nezett mert tenyleg rendes volt es baratsagos de nem tobb.
kosz mindenkinek :)
Bocsi, ha lelomboználak, de te 13 évesen még ne legyél jó csaj, mert ha egy pasi elkap, és kiderül, évekre börtönbe zárják, ahol más férfiak fogják megerőszakolni, méghozzá évekig. Ha palit akarsz, keress 13-14 éves fiúkat. Attól, hogy már 13 éves vagy nem vagy felnőtt. Kiskamasz vagy.
Nem bántani akarlak, de sajnos ez a helyzet. Türelem 15-16 évesen nem lesz gondod azzal, hogy fölszedj egy palit, de akkor már inkább jöjjél össze egy fiúval, és járjatok.
Nagyon fiatal vagy még, hogy örök kárhozatot jósolj magadnak pasi téren. Mintha azt mondanád 4 évesen, hogy soha nem fogom felérni a csapot, pedig 7 éves korodra simán nősz annyit.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 13 évesen még épp hogy földig ér a lábad. Lesz még időd bőven pasizásra. Akkor a legrosszabb, ha kéne valami és sehogy se jön össze. Legyél a haverjaiddal, lazuljatok... :)
Figyeld meg, pont akkor találsz egy fiút magadnak, amikor nem is fogsz rá számítani. De lehetőleg a magad korosztályából válogass. Mint ahogy fentebb is említették, egy idősebb fiú/pasi megütheti a bokáját liliomtiprás miatt.
heee, ezt te sem gondolod komolyan:D
13 évesen ez a legnagyobb problémád?
Egy kicsit vicces...
13? még álmodozz a szőke hercegről... barbiezz...még korán lene fiúzni:D wagy wálasz korban weled egyidőst:) a 17 kicsit sok
.............
én 17 wagyok.. nem wolt egy komolyan kapcsoltaom se... max 2hónap... az a baj h megijedek és mindig kirakom az illetőt,... de ezt a 2hónaposat nem kellett wolna mert még mindig szeretem pedig még februárba wolt...től kéne lépnem, de nem akarok senki mást... wagy csak túl magas a mércém?
Őszinte jószándékkal mondom, ne akarj magadnak még fiút. Annyira szeretnéd, és ha ezt kiszúrja egy pár évvel idősebb srác, csúnyán visszaélhet vele.
Nem maradsz le semmiről! Megértem, hogy nehéz várni. Én is halálosan untam, hogy 16 éves koromig senki, de senki nem akart velem járni! Akkor is csak egy srác próbálkozott, aki meg nekem nem kellett. 18 évesen jött a következő, addig semmi, no az meg le akart dönteni. Nem hagytam magam, mert ne akarjon tőlem csak szexet! A következő volt a nagy Ő. 20 évesen hozzámentem, és áldom az eget, hogy addig nem különösebben foglalkozott velem senki! Megspóroltam egy csomó csalódást és nehéz emléket. Lehet, hogy ez téged most nem vigasztal. Irdatlan sok idő, míg az ember felnő annyira, hogy meg tudja ítélni, mi fog a javára válni, és mi nem. Addig is ne búsulj azon, hogy nem kerülgetnek. Normális srác nem kezd 13 évesekkel.
13 évesen ne ez legyen már a legnagyobb gondod..
nekem pont akkor jött össze ey komoly kapcs. mikor aztmondtam magamnak, hogy elegem van a pasikból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!