Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtetek már össze innen valakivel?
Figyelt kérdés
ha igen,mi lett a vége?:)tartsátok még a kapcsolatot?2011. dec. 23. 19:06
21/32 anonim válasza:
csak tegnap regisztráltam,ésmég senkivel, valaki írhatna:) 15/l
22/32 anonim válasza:
Nekem is írhattok, unatkozok :-)
24/32 anonim válasza:
Igen, már ismerkedtem össze, de csak barátilag.:) Igazából még az is alakulófélben van, de tegnaptól van egy másik ember is akivel levelezek.
Aki Kecskmemét környéki szívesen várom üzenetét, 21/F vagyok.
25/32 anonim válasza:
igen, a normálisabbakkal szoktam beszélni, egy valakivel találkoztam, csak elég messze van 21
26/32 anonim válasza:
Pár napja dumálok egy sráccal de azért várom a priviket én is:D
27/32 anonim válasza:
én is, de semmi különös. 2hétig beszélgettünk facebookon, de nem nagy cucc..
28/32 anonim válasza:
nekem is írhattok, ha már itt hirdet mindenki:D 15/L
29/32 kovpet válasza:
# 28
Ha 2x annyi vagyok, akkor írjak kétszer? :)
(Nem írok. :) )
30/32 anonim válasza:
Mondjuk hazudtam, tényleg az a jó az internetben, hogy senkivel sem kell találkozni, de van valaki, aki tök jó fej, vele szívesen összefutnék poénkodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!