Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtetek már össze innen valakivel?
Igen, és szerencsére még nincs vége. Inkább csak alakulófélben van, és eddig nagyon jól alakul.
(*tartjátok - bocs...)
Igen, de személyesen nem.
Szóval itt beszélek velük, kedvelem is őket, idiótáknak nem írok vissza, de én azt szeretem az internetben, hogy nem személyes, nem kell senkivel találkozni.
igen ismerkedtem itt össze már egy lánnyal és miután msn-en elbeszélgettünk küldött magáról egy képet és rá kellett döbbentem, hogy olyan szép kék szemekkel mint az övé még életemben nem találkoztam :$
"Azóta" is tartjuk a kapcsolatot sajnos csak online de remélem, hogy össze fogok vele futni valamikor :D
20/F
igen exemmel aki nagy csalódás volt :P:P
meg most van itt egy naygon jó fej fiú akivel napi szinten beszélünk :)
19L
Igeeeen :) van egy fiú akivel már régóta beszélünk, de már nagyon jó barátok vagyunk :)
Aki akar haverkodni vagy bármi mást itt jelentkezhet ;)
Várom a priviket :D
# 9/19
Nem mozizásból indult a kapcsolat,hogy egy fiú keresett mozipartnert te meg jelentkeztél?:D
A többi emberkének ment a zöld kéz,kivéve az elsőnek... Ja,és nekem is írhattok privit ha akartok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!