Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok a tulajdonságok, amiktől felfigyeltek egy pasira?
Igen,de az első válaszoló védelmében elmondanám,hogy a kérdés érthető úgy is,hogy ha az ember sétál az utcán,mi fogja meg a másikban,így pedig elég hülye válasz lenne a belső,mivel nincs senki homlokára írva,milyenek az értékei.
Amúgy ha ezt az opciót nézzük,kedves kérdező,akkor a szemek a legfontosabbak nekem,mert igaz a mondás,hogy az a lélek tükre,és aki játékos természetű,annak a szemei árulkodnak róla,és az szerintem vonzó,ha pedig ismerem is,akkor a nyitottság,odaadás,udvariasság a legfontosabbak,amikre azt mondom,hogy ha megvannak,hogy pfúú ez már valami..:))
20L
Márpedig könnyebb felfigyelni a kinézetre, mint pl. a művészi hajlamra.
Nem akarok senkit megsérteni, de szerintem - a vak embereket kivéve - mindenki ösztönösen a megjelenésre figyel fel először. MINDENKI!
És ez a természet rendje.
(Én pl. nem az a fajta vagyok, akire felfigyelnek)
20L
Értelek persze,én meg felhozom azt mentségemre hogy úgy is lehet érteni amit irtam hogy ha már mondjuk már beszéltetek vagy éppen többször láttad és beszéltél az illetővel és lehet h nem néz ki olyan jól vagy akármi és megfog a belsője ,mert mindenki nem nézhet ki olyan jól.Én sok olyan párt ismerek h az egyik fél nem néz ki olyan jól sőt és mégis van egy helyes jol kinéző barátnője és nagyon jol megvannak....ezt is figyelembe kell venni.
Nálam is ha már megfog mondjuk a szeme vagy csak annyi h vicces meg aranyos velem akkor nem azt fogom nézni h milyen jól néz ki mert lehet h ezerszer jobban tud szeretni bárkinél és persze nem ver át és hűséges...nekem ez a fontos...
jóóó vastag....bőőőőrr......
hmmmmm pénztárcaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!